Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 19 de juliol del 2019

'Top Gun: Maverick'.

Ahir va començar la SDCC, així que serà un cap de setmana ‘mogudet’ en quan a novetats. El primer en presentar novetats importants ha estat en el panell de Paramount, on han presentat nou material de ‘Terminator: Dark Fate’ –del qual han dit que tindrà qualificació R-, tot i que el film que s’ha endut més ovacions i per sorpresa dels presents ha estat l’inesperat avenç de ‘Top Gun Maverick’, amb la participació de Tom Cruise en la presentació.

L’actor reprèn un dels papers més emblemàtics en aquesta seqüela més de 30 anys després, que situarà al seu personatge Maverick encara a la força armada havent de competir amb una nova fornada de pilots més joves i la seva obsolescència davant la introducció d’avenços tecnològics en matèria de drons. Val Kilmer també reprèn el seu paper de Iceman en la original i la resta del repartiment hi trobem: Ed Harris, Jon Hamm, Jennifer Connelly, Glen Powell, Lewis Pullman i Miles Teller (Whiplash), que dona vida al fill de Goose.

La pel·lícula ha estat rodada amb les càmeres més punteres del moment per transmetre de la manera més propera possible, l’experiència dels caces volant i que el mateix Tom Cruise s’ha encarregat de pilotar en persona en la mida del possible. Un cop més, l’actor demostra el seu compromís total amb el que veiem en la pantalla.

A continuació el tràiler...

          

          


Dirigeix Joseph Kosinski (‘Tron: Legacy’, ‘Only the Brave’), amb qui Cruise es reuneix de nou després de ‘Oblivion’. Christopher McQuarrie ha retocat una mica el guió com sol ser costum en tota la producció de Cruise mentre segueix el seu treball en les dues pròximes entregues de la saga ‘Mission Impossible’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada