Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

dimecres, 3 de juliol del 2019

'The Sandman'.


Segons THR, ‘Sandman’, el còmic creat per Neil Gaiman, es convertirà en sèrie de televisió amb el propi Gaiman i David S. Goyer exercint de productors executius i s’estrenarà a Netflix.

Segons sembla, la plataforma està a punt de firmar un contracte força important amb Warner Bros. Televisió per començar a produir la sèrie, la més cara fins ara sota el segell DC Entertaiment.

Allan Heinberg és el guionista escollit per exercir de showrunner d’aquest ambiciós projecte que explicarà les aventures de Sueño, un dels coneguts com Eternos que, després d’un llarg cautiveri, fa anàlisi de les seves accions passades amb la idea d’apendre dels seus errors. Heinberg ha estat guionista de còmics (Young Avengers), ha treballat en sèries de televisió (‘Sex and the City’, ‘Gilmore Girls’, ‘The O.C.’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘Scandal’ i ‘The Catch’) i ha tingut contacte prèviament amb Warner/DC col·laborant en el guió de ‘Wonder Woman’.

Aquest còmic, que va iniciar el seu camí l’any 1989, ja va estar a punt de ser traslladat a la gran pantalla, un projecte que comptava amb l’actor Joseph Gordon-Levitt com a principal impulsor del projecte juntament amb Gaiman. L’actor l’anava a dirigir i protagonitzar, però va acabar abandonant el projecte l’any 2016 per diferències creatives. L’últim guionista associat al projecte era Eric Heisserer (‘Final Destination 5’, ‘Arrival’), que es va incorporar al projecte després de la sortida de Gordon-Levitt, va dir que la millor forma d’adaptar el còmic seria en format per a televisió. Warner va pendre nota i va tractar de vendre-ho a HBO, que va rebutjar involucrar-se degut al alt cost que requeria i que tant sols Netflix ha volgut assumir.

La primera temporada de ‘The Sandman’, estarà composta de 11 episodis; el propi Neil Gaiman, David S. Goyer i Allan Heinberg (Showrunner) co-escriuran el primer d’ells.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada