Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de desembre del 2020

'Ant-Man 3'.

A ‘Ant-Man and the Wasp’, Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer), la Abella original, es va salvar del Regne Quàntic. I segons la pròpia Pfeiffer, tornarà per a la tercera entrega.

Pfeiffer va confirmar la notícia durant una aparició en el podcast Ladies First amb Laura Brown. Tot i això, es va negar a compartir detalls específics sobre la seqüela o si Janet tronaria al Regne Quàntic. Pfeiffer també va dir que la filmació començarà a la primavera del 2021. El seu personatge va aparèixer anteriorment tant a ‘Ant-Man and the Wasp’ com a ‘Avengers: Endgame’ fent una “cameo”.

‘Ant-Man 3’ tornarà a estar dirigida per Peyton Reed amb el guionista de ‘Rick & Morty’, Jeff Loveness llest per escriure’n el guió. Tornaran com no dos dels protagonistes principals, Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lilly com a Hope Van Dyne/Wasp. Recentment els dos actors van donar veu a l’experiència de realitat virtual de ‘Avengers: Damage Control’. Ambdós personatges van aparèixer a ‘Avengers: Endgame’, tot i que Scott Lang va tenir un paper més important. Aquest film va presentar en particular a Emma Fuhrmann com la filla ara adolescent de Scott, Cassie Lang.

Potser la notícia més intrigant de ‘Ant-Man 3’ va arribar a principis d’any, quan es va informar de que Jonathan Majors va ser escollit per interpretar el dolent Kang the Conqueror. Kang no és un dolent tradicional de Ant-Man, però és un nemessis dels Avengers amb el potencial de ser el pròxim gran enemic del MCU. Kang prové d’un futur llunyà, i la seva encarnació en el còmic ha intentat repetidament conquistar el present.

‘Ant-Man 3’ encara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada