Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de desembre del 2020

'Rogue Squadron'.


Mentre els fans esperen neguitosos l’arribada de la seva tant esperada seqüela del DCEU, Patty Jenkins (WW84) està tocant l’estrellat, ja que s’ha revelat que està llesta per a dirigir ‘Rogue Squadron’ per a Lucasfilm, programat per estrenar-se el Nadal de 2023. A continuació podeu veure el seu vídeo a Twitter...

‘Rogue Squadron’ serà el pròxim film de Star Wars que s’estrenarà i també marcarà el primer llargmetratge de la franquícia de llarga durada dirigit per una dona. Clarament, trencar els límits és el punt fort de Jenkins, ja que anteriorment va establir un hit quan es va convertir en la primera dona en dirigir un gran film de superherois, ‘Wonder Woman’ al 2017, i que va recaptar $821.983.601 a la taquilla mundial.

La història presentarà a una nova generació de pilots de caça estel·lars, a mesura que es guanyen les ales i arrisquen les seves vides en un emocionant viatge d’alta velocitat que traspassa els límits i du a la saga a l’era futura de la galàxia.

Star Wars continua creant més oportunitats per a les dones. Al costat de Jenkins, Victoria Mahoney va ser directora de segona unitat a ‘The Rise of Skywalker’, Debora Chow va dirigir un episodi de The Mandalorian i actualment està preparada per a dirigir la sèrie limitada de Obi-Wan Kenobi. Bryce Dallas Howard també va dirigir dos episodis ben rebuts també per a The Mandalorian, inclos el tercer episodi de la segona temporada, titulat ‘The Heiress’.

En quant a Jenkins, el seu pròxim film, Wonder Woman 1984, s’estrenarà el pròxim 25 de Desembre simultàniament als cinemes i a HBO Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada