Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de desembre del 2020

'The Disasters'.


Greg Berlanti (Superman & Lois, The Flash, Arrow) torna a formar equip amb l’escriptor de Supergirl, Derek Simon en una nova sèrie titulada The Disaster, una adaptació d’un drama espacial actualment en desenvolupament a The CW. El projecte està escrit per Simon i estarà produït per Berlanti a través de la seva companyia Berlanti Productions (des de The Hollywood Reporter). 

Basat en el llibre de M.K. England, “la potencial sèrie es desenvolupa en un futur proper on els humans han colonitzat l’espai per a salvar la Terra de la crisi climàtica. The Disasters segueix a un grup de desastrosos, de la prestigiosa acadèmia militar de la Terra que són acusats de traïció i obligats a fugir a les colònies per a netejar els seus noms”.

Simon també en serà productor executiu al costat de Lee Toland Kriger (You, Superman & Lois). Si s’escull el guió de Simon per a un episodi pilot, Kriger el dirigirà. La socia de Berlanti, Sara Schechter, i el director de televisió, David Madden, també en seran productors executius.

John Sacchi i Matt Groesch de 5 More Minute Productions “també estan involucrats” en l’adaptació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada