Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de desembre del 2020

'Penguin Bloom'.

S’ha publicat el tràiler oficial de la pròxima adaptació cinematogràfica de ‘Penguin Bloom’ de Glendyn Ivin, en el que Naomi Watts interpreta a una mare que té dificultats per acceptar la seva paràlisis sobtada. Basat en la novel·la més venuda de Bradley Trevor Greive i Cameron Bloom, del mateix nom, els drets de distribució del film a America del Nord van ser adquirits recentment per Netflix i debutarà en el servei de streaming el pròxim 27 de Gener de 2021. Tot i això, el film encara està llesta per arribar als cinemes australians el pròxim 21 de Gener.

           

          


Penguin Bloom explica la història real de Sam Bloom, una jove mare el qual el seu món es trastorna després de que un accident quasi fatal la deixes paralitzada. El marit de Sam (Andrew Lincoln), els seus tres fills petits i la seva mare, lluiten per adaptar-se a la seva nova situació quan un aliat inesperat entre en el seu món en la forma de cotorra nadó ferida a la que anomenen Penguin. L’arribada del ocell és una distracció benvinguda per a la família Bloom, que de tant en tant marca una gran diferència en la vida de la família.

El film està protagonitzat per Naomi Watts (Mulholland Drive, Impossible), Andrew Lincoln (Love Actually, The Walking Dead), Jacki Weaver (Animal Kingdom), Rachel House (Moana, Thor: Ragnarok) i Leeanna Walsman (Star Wars: Attack of the Clones). També comptarà amb Lisa Hensley, Griffin Murray-Johnston, Felix Cameron i Abe Clifford-Barr.

Penguin Bloom està dirigit per Glendyn Ivin a partir d’un guió adaptat per Shaun Grant i Harry Cripps. El film està produït per Watts i Emma Cooper a través de la seva companyia Jam Tart Films al costat de Bruna Papandrea, Steve Hutensky i Jodi Matterson de Made Up Stories. Sam i Cameron Bloom en són productors executius al costat de Sonia Amoroso, George Kekeli, Meryl Metni, Ricci Swart, Greive, Joel Pearlman, Edwina Waddy i Jill Bilcock.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada