Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de desembre del 2020

'Reservation Dogs'.

FX ha ordenat oficialment l’encàrrec d’una sèrie al guanyador d’un Oscar Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok, Thor: Love and Thunder) i de la pròxima comèdia de Sterlin Harjo titulada Reservation Dogs. L’episodi pilot ha estat dirigit per Harjo, qui ha coescrit el guió amb Waititi. La primera temporada de 8 episodis està programada per a debutar en algun moment del 2021.

“Com a amics de tota la vida, era natural que Taika i jo trobéssim un projecte en el que treballar junts, i que una sèrie que celebra els estils de narració complementaris de les nostres comunitats indígenes, la meva de Oklahoma i la de Taika a Aotearoa”, va dir Harjo en un comunicat (via Deadline). “Estem encantats amb l’oportunitat d’explicar la història de ‘Reservation Dogs’ amb el nostre increïble repartiment i equip, Garret Basch, i tot l’equip de FX”.

Reservation Dogs és una comèdia sobre l’adolescència, que seguirà la història de quatre adolescents nadius americans en la zona rural de Oklahoma, que passen els seus dies cometent delictes...i combatint-los. La sèrie estarà protagonitzada per D’Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) com a Bear, Devery Jacobs (American Gods) com Elora Danan, Paulina Alexis (Beans) com a Willie Jack i la nouvinguda Lane Factor com a Cheese.

L’episodi pilot compta també amb estrelles convidades com ara Tamara Podemski, Zahn McClarnon, Macon Blair, Kirk Fox, Matty Cardarople, Dallas Goldtooth, Lil Mike i Funny Bone.

Reservation Dogs és una producció executiva de Taika Waititi i Sterlin Harjo. La sèrie també serà produïda per Garrett Basch a través de la seva companyia Scott Rudin Productions.

“Sterlin Harjo es basa profundament en les seves experiències com a nadiu de Oklahoma, per a fer de la sèrie de Reservations Dogs una història realista i increïblement divertida de joventut, coratge i desventures”, va dir el President de Programació Original de FX Entertainment, Nick Grad. “Taika Waititi posa el seu considerable talent al servei de la sèrie, ajudant a Sterlin i el seu soci creatiu Garret Basch a produir una sèrie única i original que estem desitjant que el públic vegi”.

Harjo ha estat dirigint films que s’enfoquen principalment en els nadius americans, totes ambientades en el seu estat natal de Oklahoma. La sèrie marca la segona col·laboració entyre Waititi i FX, els quals actualment estan treballant junts en la pròxima tercera temporada de ‘What We Do in the Shadows’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada