Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 13 de desembre del 2020

'Star Wars: The Bad Batch'.

Disney+ va revelar la pròxima sèrie animada de Lucasfilm titulada ‘Star Wars: The Bad Batch’. Recent sortit del final de la sèrie aclamada per la critica ‘Star Wars: The Clone Wars’, la sèrie original de Disney+ s’estrenarà en el servei de streaming en algun moment del 2021.

La sèrie segueix als clons experimentals i d’elit de Bat Batch (introduïts per primer cop a The Clone Wars) a mesura que troben el seu camí en una galàxia que canvia ràpidament immediatament després de la Guerra Clon. Els membres de Bad Batch, un esquadró únic de clons que varien genèticament dels seus germans en el Exercit Clon, posseeixen cadascun una habilitat excepcional singular que els converteix en soldats extraordinàriament efectius i una tripulació formidable. En l’era posterior a la Guerra Clon, emprendran missions intrèpides mercenàries mentre lluiten per mantenir-se flotant i trobar un nou propòsit.

“Donar als fans nous i existents, l’episodi final de ‘Star Wars: The Clone Wars’ ha estat un honor per nosaltres a Disney+, i estem encantats amb la resposta global a aquesta sèrie històrica”, va dir Agnes Chu, vicepresidenta sènior de contingut de Disney+. “Si bé The Clone Wars pot haver arribat a la seva fi, la nostre associació amb els narradors i artistes innovadors de Lucasfilm Animation tot just està començant. Estem encantats de donar vida a la visió de Dave Filoni a través de les pròximes aventures de Bad Batch”.

‘Star Wars: The Bad Batch’ és una producció executiva de Dave Filoni (The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars), Athenea Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Brad Rau (Star Wars Rebels, Star Wars Resistance) i Jennifer Corbett (Star Wars Resistance) amb Carrie Beck (The Mandalorian, Star Wars Rebels) com a coproductora executiva i Josh Rimes com a productor (Star Wars Resistance). Rau també serà director supervisor amb Corbett com a escriptor principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada