Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 de desembre del 2020

'The Marksman'.

OpenRoad ha presentat el primer tràiler del seu pròxim thriller ‘The Marksman’, protagonitzat per Liam Neeson, Jacob Pérez, Teresa Ruiz i Juan Pablo Raba. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

A continuació la descripció del argument: “El robust granger de Arizona Jim Hanson (Neeson) simplement vol que el deixin sol mentre es defensa dels avisos de desallotjament i tracte de guanyar-se la vida en un àrea aïllada de la frontera. Però tot canvia quan Hanson, un ex franctirador de la Marina, veu al migrant Miguel (Jacob Pérez) de 11 anys que fuig amb la seva mare Rosa (Teresa Ruiz) dels assassins del cartel de la droga liderats pel despietat Mauricio (Juan Pablo Raba). Després de ser atrapada en un tiroteig, Rosa agonitzant li prega a Jim que dugui al seu fill a un lloc segur amb la seva família a Chicago. Desafiant a la seva filla policia Sarah (Katheryn Winnick), Jim treu d’amagat a Miguel de la estació local de la Patrulla Fronterera i duana dels Estats Units i junts surten a la carretera amb el grup d’assassins que els persegueix. Jim i Miguel poc a poc comencen a superar les seves diferencies i comencen a forjar una amistat poc provable, mentre que Mauricio i els seus companys assassins obren un camí a sang freda, trepitjant-los els talons. Quan finalment es troben en una granja del mig Oest, es produeix una baralla a mort quan Jim fa servir les seves habilitats militars i el seu codi d’honor per a defensar al noi que ha arribat a estimar”.

‘The Marksman’ està dirigit per Robert Lorenz a partir d’un guió escrit per Chris Charles, Danny Kravitz i Robert Lorenz i produït per Tai Duncan, Mark Williams, Warren Goz, Eric Gold i Robert Lorenz.

El film s’estrenarà als cinemes el proper 22 de Gener de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada