Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de desembre del 2020

'Naomi'.

Mentre la nominada al Oscar està treballant en el desenvolupament d’un film de ‘New Gods’ del còmic de DC per al DCEU per a Warner Bros., Ava DuVernay està expandint el seu treball per a DC Comics quan s’associa amb The CW per a desenvolupar el potencial còmic de Brian Michael Bendis i David F. Walker, Naomi, segons The Hollywood Reporter.

El pilot de la sèrie, que està essent escrita i produïda executivament per la directora de Selma i alumne de Arrow Jill Blankenship, que es centra en el personatge principal en la seva adolescència mentre viatge des de la seva petita ciutat del nord est a les altures del multivers, però quan un esdeveniment sobrenatural sacseja la seva ciutat natal, ha de començar a descobrir els seus orígens, descobrint quelcom que desafiarà tot el que la gent creu sobre els superherois.

La potencial sèrie estarà produïda per Warner Bros. Television i Array Filmworks de DuVernay, que actualment te un suculent acord general, i s’espera que sigui el primer pas en una expansió planificada de la xarxa del DC Comic-Verse, a mesura que avancen més enllà del llarg recorregut del Arrowverse, especialment perquè la seva sèrie principal recentment ha finalitzat el seu recorregut amb la vuitena i última temporada. També marcaria el primer drama de DC que no té a Greg Berlanti com a productor o creador, amb el prolífic productor actualment també acabant ‘Black Lightning’, tot i que s’està desenvolupant un spin-off i Supergirl, el qual el seu spin-off ‘Superman & Lois’ s’estrenarà el mes de Febrer.

DuVernay va ser escollida el 2018 per a desenvolupar i dirigir una adaptació cinematogràfica de ‘New Gods’ de DC Comics, que coescriurà amb l’aclamat escriptor de còmics Tom King, i recentment ha obtingut una comanda de sèrie limitada per a HBO Max per adaptar DMZ de DC que està produint i dirigint el pilot i Roberto Patino (Sons of Anarchy) escrivint els quatre episodis.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada