Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de desembre del 2020

'The Electric State'.


Després d’una intensa guerra d’ofertes, des de Deadline ens informen de que Universal Pictures ha guanyat amb èxit els drets de la pròxima adaptació cinematogràfica dels germans Russo, de la novel·la gràfica de Simon Stalenhag titulada The Electric State amb l’estrella de Stranger Things, Millie Bobby Brown, signant oficialment per al paper principal. Donada l’apretada agenda de Brown i el duo de directors, el estudi apunta per a començar producció entre finals de 2021 o principis de 2022.

Publicada per primer cop l’any 2018, la novel·la de The Electric State, es desenvolupa en un futur alternatiu on una adolescent descobreix un estrany robot que li va enviar el seu germà desaparegut. Ella i el robot es proposen trobar al seu germà en un món imaginatiu de humans barrejats amb tota mena de robots, descobrint una gran conspiració en el procés.

L’argument oficial del llibre diu: “A finals de 1997, una adolescent fugitiva i el seu petit robot de joguet de color groc, viatgen cap al oest a través d’un estrany paisatge estatunidenc on les ruïnes d’immensos drons de batalla embruten el camp, juntament amb la brossa descartada d’una societat consumista d’alta tecnologia addicte a un sistema de realitat virtual. A mesura que s’apropen al precipici del continent, el món fora de la finestra del vehicle sembla ensorrar-se a un ritme cada cop més ràpid, com si en algun lloc més enllà del horitzó, el nucli buit de la civilització finalment s’hagués esfondrat”.

L’adaptació cinematogràfica estarà dirigida per els directors de ‘Avengers: Endgame’, els germans Russo a partir d’un guió que estarà escrit per els guionistes de Endgame, Christopher Markus i Stephen McFeely. Els germans Russo també en seran productors al costat de Mike LArocca a través de la seva companyia AGBO. Andy i Barbara Muschietti també produiran amb Russell Ackerman i John Schoenfelder com a productors executius.

El film ‘The Electric State’ ha estat en desenvolupament des de 2017 i originalment estava programat per ser desenvolupada pel duo de ‘It’, Andy i Barbara Muschietti amb Andy com a director. Tot i això, Andy Muschietti va decidir renunciar a les seves funcions com a director del projecte per a centrar-se en l’esperat film del DCEU ‘The Flash’, de Warner Bros.

Millie Bobby Brown, ha guanyat reconeixement mundial pel seu principal paper a la sèrie de Netflix, ‘Stranger Things’, com a Eleven, que li va valer a la jove actriu la seva primera nominació a un premi Emmy a la Millor Actriu de repartiment en una sèrie dramàtica. Aquest, és la última incorporació a la llarga llista de pròxims projectes de l’actriu de 16 anys, que inclou: la quarta temporada de Stranger Things i Godzilla vs Kong, així com els films de Netflix: Damsel i The Girls I’ve Been amb Jason Bateman que també en són productors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada