Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 de desembre del 2020

'Metal Gear Solid Movie'.

El director Jordan Vogt-Roberts ha estat donant als fans interessants novetats al Twitter durant mesos, però ara la seva adaptació cinematogràfica de Metar Gear Solid ha fet un gran pas endavant, ja que l’alumne de la franquícia Star wars, Oscar Isaac, ha signat per a protagonitzar el projecte com a Solid Snake, segons Deadline.

Vogt-Roberts, qui ha estat relacionat amb el film durant més de cinc anys, havia anunciat prèviament que un guió de Derek Connolly (Jurassic World) es va entregar al estudi el Juliol de 2018, amb els dos apuntant a una qualificació R i mantenir tot de la visió de Kojima per a la història i ara sembla a ser que s’ha enviat un nou guió ple de “Kojima-quirk”. No sols s’ha enviat un nou esborrany, sinó que el càsting pot començar aviat, ja que insinua una reunió amb un “actor específic” per al paper principal, el que apunta el nou esborrany està el més a prop possible de estar llest per començar a filmar.

El director de 35 anys va revelar anteriorment que està molt interessat en veure a Oscar Isaac (Star Wars: The Rise of Skywalker) a prendre el paper icònic de Solid Snake i amb el final del seu paper en l’univers de Star Wars més endavant en aquest mes i ‘Dune’ de Denis Villeneuve ja està en postproducció, la seva agenda és de fet un lloc perfecte per unir-se al que segurament serà un èxit de taquilla.

Creat per Hideo Kojima, la sèrie de videojocs de Konami segueix a Solid Snake, un soldat retirat que s’infiltra en una instal·lació de eliminació d’armament nuclear per a neutralitzar l’amenaça terrorista de Foxhound, una unitat de forces especials renegada. Intentar alliberar als hostatges, el Cap de DARPA i el president d’un important fabricant d’armes i evitar que els terroristes llancin un atac nuclear.

Avi Arad (Spider-Man) i Ari Arad estan units per a produir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada