Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 21 de desembre del 2020

'Three Men and a Baby & Cheaper By the Dozen'.


Disney ha anunciat oficialment que actualment estan desenvolupant els remakes moderns de dos films de comèdia clàssics, ‘Three Men and a Baby’ de 1987 i ‘Cheaper By the Dozen’ de 2003, que s’estrenaran a Disney+ el 2022. Els pròxims projectes estaran encapçalats per l’alumne de High School Musical, Zac Efron i Gabriell Union de Think Like A Man, respectivament.

El film original de 1987 va estar dirigit per Leonard Nimoy i protagonitzada per Tom Selleck, Steve Guttenberg i Ted Danson com a solters de Nova York que es senten carinyosos, i posteriorment, enamorant-se d’un nadó. Basat en el film francès de 1985 ‘Trois Hommes et un Couffin’ de Coline Serreau, la versió de Nimoy del conte clàssic va ser escrit per James Orr i Jim Cruickshank. El film va ser un gran èxit per a Disney, convertint-se en el primer film live-action del estudi en superar els $100M en la taquilla nacional.

El remake de Three Men and a Baby’ reunirà a Efron amb Disney després de més de 12 anys des de que High School Musical va acabar la seva exitosa trilogia amb l’estrena als cinemes de ‘High School Musical 3: Senior Year’, que va obtenir més de $250M a nivell mundial, per un pressupost de $11M.

Will Reichel va escriure el guió del pròxim remake i la cerca d’un director està actualment en curs.

Protagonitzat per Gabrielle Union, la nova versió de ‘Cheaper By the Dozen’ es centrarà en una família multiracial i mixta de 12, que navega per una vida casolana moguda i el seu negoci familiar. El projecte prové de la productora Black-ish de Kenya Barris amb Gail Lerner com a directora. Union actuarà com a productora executiva al costat del director de la versió cinematogràfica de 2003, Shawn Levy.

Basat en la novel·la semi autobiogràfica del mateix nom de Frank Bunker Gilberth Jr. i Ernestine Gilberth Carey de 1948, el icònic film de 2003 va estar protagonitzat per Steve Martin i Bonnie Hunt mentre els seus personatges breguen amb la manera de criar a dotze nens, entre els que es troben Piper Perabo, Tom Welling, Hilary Duff i Alison Stoner. Tot i estar criticada per les actuacions, el film va estar dirigit per Shaw Levy i va recaptar un total de $190,5M amb un pressupost de 40M.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada