Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de desembre del 2020

'Encanto'.


Durant la seva secció en la presentació en el Disney Investor Day, Walt Disney Animation Studios va donar a conèixer oficialment el seu pròxim projecte ‘Encanto’, ambientat a Colòmbia amb el codirector de Zootopia Byron Howard (Zootopia, Tangled), el coguionista Jared Bush (Zootopia) i la coautora adjunta la directora Charise Castro Smith (The Death of Eva Sofia Valdez). Lin-Manuel Miranda està llest per a proporcionar cançons originals per al projecte. A continuació podeu veure un teaser... 

‘Encanto’ explica la història d’una família extraordinària, els Madrigals, que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia, en una casa màgica, en un poble vibrant, en un lloc meravellós i encantador anomenat Encanto. La màgia de Encanto ha beneït a tots els nens de la família amb un do únic, des de la súper força fins el poder de curar, a tots els nens excepte a un, Mirabel. Però quan descobreix que la màgia que envolta a Encanto està en perill, Mirabel decideix que ella, la única Madrigal ordinària, podria ser l’última esperança de la seva excepcional família.

El film presenta cançons completament noves de Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana, In the Heights), guanyador dels premis Emmy, Grammy i Tony.

‘Encanto’ és una producció de Clark Spencer i Yvett Merino. El film està programat per arribar als cinemes el 24 de Novembre de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada