Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de desembre del 2020

'Obi-Wan Kenobi Series'.


Mentre els fans esperen més detalls de l’esperada sèrie de ‘Obi-Wan Kenobi’ a Disney+ amb Ewan McGregor de nou interpretant el seu paper de la trilogia preqüela de Star Wars, Kathleen Kennedy va revelar en la presentació del Disney Investor Day que Hayden Christensen reprendrà de nou el seu paper de Anakin Skywalker/Darth Vader a la sèrie.

Ewan McGregor repetirà el seu paper de Obi-Wan a la sèrie, que tindrà lloc vuit anys després dels esdeveniments de ‘Revenge of the Sith’, on vàrem veure per últim cop o Obi-Wan entregar el nadó Luke Skywalker a la seva granja de Tatoonie. La sèrie serà dirigida per Deborah Chow. Chow, Amini i McGregor seran productors executius al costat de Kathleen Kennedy, Tracey Seaward (The Queen) i John Swartz (Rogue One: A Star Wars Story). Jason McGatlin, vicepresident executiu de producció de Lucasfilm, en serà coproductor.

McGregor va assumir el paper de Obi-Wan, per a la trilogia de la preqüela de Star Wars fa dues dècades del difunt Alec Guinness. La seva última aparició va ser a ‘Revenge of the Sith’ de 2005. Tot i això, McGregor també va posar veu a la visió de la Força de Rey a ‘The Force Awakens’. A més, McGregor no ha estat tímid sobre el seu desig de repetir el paper.

Fa dos anys, el director Stephen Daldry suposadament estava a la llista per a dirigir un film independent de Obi-Wan. Desafortunadament, el trist recorregut a la taquilla de ‘Solo: A Star Wars Story’ va posar tots els films derivats a l’espera.

Actualment no hi ha detalls sobre la sèrie. Algunes novel·les i còmics de Star Wars han explorat la vida de obi-Wan a Tatooine entre els episodis III i IV. Obi-Wan també va tenir una revenja memorable amb Darth Maul a ‘Star Wars Rebels’. Però qualsevol direcció de la història per el nou espectacle es simplement un albirament en aquest punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada