Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de desembre del 2020

'Kingsman Franchise'.


L’Agost passat, el director de Kingsman i creador de la franquícia, Matthew Vaughn, va confirmar de fet està planejant un tercer film de Kingsman protagonitzat per Taron Egerton, amb la pròxima preqüela ‘The King’s Man’ preparant els esdeveniments per a la tercera entrega. Tot i això, sembla a ser que no és l’únic projecte que Vaughn està desenvolupant actualment, i el CEO de Marv, Zygi Kamasa, va revelar que el cineasta anglès continuarà expandint la franquícia d’acció i espies amb plans per a “set films més de Kingsman”.

En una aparició recent en la cimera financera Winston Baker U.K., Kamasa va explicar que el desenvolupament continuat de projectes relacionats amb Kingsman és part dels plans de expansió de Marv. A més de els set potencials films, també va confirmar que estan desenvolupant una sèrie per a televisió de Kingsman.

“Volem fer créixer el negoci i la producció”, va dir Kamasa (a través de Deadline). “Tenim una sèrie de televisió de Kingsman en procés hi ha unes altres dues o tres franquícies que s’estan desenvolupant juntament amb el món de Kingsman”.

La pròxima seqüela segueix la col·lecció de tirans de la història i les ments mestres criminals quan es reuneixen per traçar una guerra per acabar amb milions. Ara, un home ha d’anar a contrarellotge per aturar-los. Al llarg del camí, els espectadors podran descobrir els orígens de la primera agència d’intel·ligència independent en aquest film dirigit de nou per Matthew Vaughn, The King’s Man.

Ralph Fiennes protagonitza la propera entrega, juntament amb Gemma Artenton, Rhy Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou i Charles Dance.

Al final de Kingsman: The Golden Circle, Eggsy es va casar amb una princesa hereva de Suècia, Harry va tornar oficialment al refugi, i al Tequila (Channing Tatum) es va unir a Kingsman. No està clar si els tres tornaran per a la seqüela, o si els antics scois estadistes de Tequila, Ginger Ale (Halle Berry) i Champ (Jeff Bridges) tornaran també.

Originalment titulat ‘The Great Game’, la preqüela de Kingsman, ‘The King’s Man’ te fixada la data d’estrena per al pròxim 26 de Febrer de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada