Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de desembre del 2020

'Extraction Universe'.


Durant la CCXP, l’escriptor de ‘Extraction’ Joe Russo va revelar que mentre ell i Anthony Russo continuen treballant en la seqüela de Netflix, també estan desenvolupant un potencial univers cinematogràfic compartit per a la franquícia amb l’estrella David Harbour, qui va interpretar a Gaspar en el film, possiblement protagonitzi un spin-off del seu personatge, des de Collider.

“Encara no em comprometré perquè crec que és més emocionant sorprendre a la gent, però diré això: estem treballant per a construir un univers de films que potencialment podrien explorar alguns dels altres personatges, i veure més interacció històrica entre els personatges”, va dir Russo al mitjà. “Llavors, si estàs interessat en el personatge de David Harbour, és possible que el vegis en un futur film de Extraction”.

El cineasta també va afegir: “Crec que el que el converteix en un element atractiu per al univers de Extraction es que és una franquícia global que explica històries globals, i ens agradaria diversificar el punt de vista d’aquests films”.

S’espera que la seqüela de Extraction comenci a produir-se en algun moment de 2021.

‘Extraction’ (anteriorment titulada Dhaka) es du a terme en un inframón de comerciants d’armes i traficants, i segueix a un nen que es converteix en el peó d’una guerra entre destacats “Capos” de la droga. Després de ser atrapat per segrestadors dintre d’una de les ciutats més impenetrables del món, el seu rescat atrau la habilitat incomparable d’un mercenari anomenat Tyler Rake. Però Rake és un home destroçat sense res a perdre, que alberga un desig de mort que fa que una missió ja mortal sigui casi impossible.

El repartiment inclou a Chris Hemsworth (MCU Franchise), David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) i el nouvingut Rudhraksh Jaiswal. El film està sent produïda per Netflix. Joe Russo ha escrit el guió, mentre que Sam Hargrave, conegut pel seu treball d’acrobàcies en diverses pel·lícules del MCU, així com per petits papers en films d’acció com ‘Atomic Blonde’, va fer el seu debut com a director del film.

Joe Russo va escriure el guió mentre que Sam Hargrave, conegut pel seu treball en les acrobàcies de diferents films del MCU, així com petits papers en films d’acció com Atomic Blonde, va fer el seu debut en la direcció amb el film.

Extraction va estar produïda per Netflix i els directors de Avengers: Endgame, Anthony i Joe Russo a través de la seva productora AGBO al costat de Hemsworth, Mike Larocca i Eric Gitter. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada