Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de desembre del 2020

'David Ramsey/John Diggle'.

Ha passat quasi un any des de que The CW’s Arrow va acabar la seva trajectòria de 8 temporades el Gener passat, i ara des de Deadline ens porta paraules de que la cadena oficialment portarà de nou al alumne David Ramsey al Arrowverse quan ha signat per a repetir el seu paper de John Diggle en les cinc sèries de superherois de DC de CW, inclosos Supergirl, The Flash, Batwoman i el pròxim Superman & Lois, així com un paper secret a DC’s Legends of Tomorrow. A més de la seva aparició com estrella convidada, també ha signat per a dirigir cinc episodis de la primera temporada de Superman & Lois i l’última temporada de Supergirl.

“Segueixo sorprès per l’empremta que aquestes sèries han tingut a la televisió i he estat beneït durant la major part d’una dècada de ser part d’elles tant davant com darrera de les càmeres”, va dir Ramsey en un comunicat. “Dir que estic més que emocionat de tornar al Berlantiverse seria quedar-se curt. No puc esperar per seguir explicant aquestes històries”.

Diggle va ser l’últim en el final de la sèrie de Arrow, on en realitat temptar el seu futur quan va decidir mudar-se a Metrópolis. En el camí, es troba amb un objecte verd brillant que es va estimbar just davant seu. Degut a això, els fans han estat especulant que aquesta podria ser la forma en que el Arrowverse presenta a Diggle com a Green Lantern. Aquesta teoria ha estat l’especulació durant molt de temps per els fans, que s’ha anat alimentant durant l’esdeveniment creuat de Elseworlds quan el Flash de John Wesley Shipp va insinuar l’altre versió del multivers de Diggle.

Arrow estava protagonitzat per Stephen Amell com a Oliver Queen, David Ramsey com a John Diggle, Katie Cassidy com a Laurel/Black Siren, Rick Gonzalez com a Rene Ramirez/Wild Dog i Juliana Harkavy com a Dinah Drake/ Black Canary. The CW també havia anunciat prèviament que estan desenvolupant un nou spin-off titulat Green Arrow & the Canaries, que estarà protagonitzat per Katherine McNamara com a Mia Smoak, l’única filla de Oliver Queen i Felicity Smoak, qui prendrà el llegat de Green Arrow del seu pare. La showrunner de Arrow, Beth Schwartz, coescriurà l’episodi amb el cocreador de Arrow, Marc Guggenheim i Jill Blankenship i Oscar Balderrama.

Basada en els personatges de DC, la sèrie va ser produïda per Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Wendy Mericle i Sarah Schechter. La sèrie està produïda per Bonanza Productions Inc. En associació amb Berlanti Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada