Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 de desembre del 2020

‘Chip N’ Dale: Rescue Ragers’.


Si bé el membre de The Lonely Island va ocupar la cadira de director el Maig de 2019, ara s’ha confirmat oficialment que Akiva Schaffer (Popstar: Never Stop Never Stopping), dirigirà un film híbrid live-action/CGI basat en ‘Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers’amb el seu company de Lonely Island Andy Samberg i John Mulaney llestos per a protagonitzar.

El guanyador del Globus d’Or Samberg (Brooklyn Nine-Nine, Staurday Night Live, Plam Springs) i el guanyador del Emmy Mulaney (John Mulkaney: Kid Gorgeous at Radio City, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Big Mouth) protagonitzaran els papers principals amb el nominat al Emmy Seth Rogen (This Is the End, An American Pickle, Long Shot) fent un “cameo”.

‘Chip N’ Dale: Rescue Ragers’ està programat per estrenar-se la primavera de 2022.

Creada per Tad Stones i Alan Zaslove, la sèrie original es va emetre a Disney Chanel de 1989 a 1990 (l’episodi de prova es va emetre el 27 d’Agost de 1988). Va presentar a Chip’n Dale juntament amb els seus amics Gadget Hackwrench, Zipper i Monterey Jack mentre s’enfrontava a alguns dels enemics més horribles que el món hagi vist mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada