Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de desembre del 2020

'Pròxims Films i Sèries Marvel'.

Comencem per la primera sèrie anunciada ja l’any 2018 de ‘Loki’ i que Marvel Studios va presentar el primer tràiler en el Disney Investor Day, i que s’estrenarà al servei de streaming el proper mes de Maig de 2021 a Disney+. A continuació podeu veure’n el tràiler...

‘Loki’ comptarà amb el retorn del guanyador d’un Globus d’Or, Tom Hiddleston, com el dolent trapella protagonista favorit dels fans. Hiddleston va interpretar per últim cop al Déu de les Malifetes en el film més taquiller de tots els temps ‘Avengers: Endgame’, on va robar amb èxit el Tesseract durant l’intent fallit de Iron Man i Ant-Man de recuperar-lo. A Hiddleston s’hi uneixen Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), el guanyador d’un Oscar Owen Wilson (The Royal Tenenbaums) i Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), amb el rumor que Di Martino interpreti a Lady Loki.

Kevin Feige havia compartit anteriorment que la sèrie Loki també estaria relacionada amb la molt esperada seqüela de ‘Doctor Strange’, ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

Michael Waldron, veterà de ‘Rick and Morty’, escriu el guió de ‘Loki’, que recentment va contractar a kate Herron com a directora. Hiddleston ja va dir que els fans veuran el seu personatge utilitzar el Tesseract per causar més problemes. Segons els rumors, els espectadors seguiran a Loki mentre viatja a través del temps i deixa la seva empremta en diversos esdeveniments històrics. A més, es preveu que la sèrie tindrà efectes de ampli abast sobre el MCU.

*La segona notícia va relacionada amb un dels films reboot més esperats pels fans del MCU, un film sobre Fantastic Four. I és que després de recuperar els drets de l’editor del còmic de la primera família amb l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney, Kevin Feige va anunciar oficialment durant el Disney Investor Day, que un nou film de Fantastic Four està en desenvolupament amb el director de ‘Spider-Man: Homecoming’, ‘Spider-Man: Far Frome Home’ i la pròxima ‘Spider-Man 3’, Jon Watts adjunt a la direcció.

L’adaptació més recent de ‘Fantastic Four’ es va estrenar el 2015, un film dirigit per Josh Trank i escrita pel propi director, Simon Kinberg i Jeremy Slater. El reboot criticat, estava protagonitzat per Michael B. Jordan com a Johnny Storm, Miles Teller com a Reed Richards, Kate Mara com a Sue Storm, Jamie Bell com a Ben Grim/The Thing, Toby Kebbell com a Victor Von Doom, Tim Blake Nelson com a Dr. Allen i Reg E. Cathey com a Dr. Franklin Storm. Va ser un fracàs a la taquilla havent guanyat quelcom més de $167,8M per un pressupost entre $120-$155M.

Fantastic Four es va adaptar prèviament al cinema el 2005, un film dirigit per Tim Story i protagonitzada per Ioan Gruffudd com a Reed Richards, Jessica Alba com a Sue Storm, Chris Evans com a Johnny Storm, Michael Chiklis com a Ben Grim/The Thing i Julian McMahon com a Victor Von Doom. I va tenir una seqüela el 2007 titulada ‘Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer’.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby y va fer el seu debut l’any 1961, i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Comics. 

*La tercera notícia relacionada amb els films i sèries, és el retorn de Tim Roth com a Abomination en la pròxima sèrie per a Disney+ ‘She-Hulk’ en la que Tatiana Maslany es va confirmar com a Jennifer Walters/She-Hulk. A més de l’aparició també de Mark Ruffalo com a Bruce Banner/Hulk.


L’actriu de 34 anys va guanyar reconeixement per primer cop, amb el paper protagonista amb diversos papers a la sèrie de la BBC ‘Orphan Black’, per la qual va ser nominada a tres Emmy i un Globus d’Or i se’n va endur cap a casa el primer l’any 2016, i després va posar veu a un grapat de personatges a una sèrie animada, recentment va tornar al món live-action de la televisió en el ressorgiment de la sèrie de la HBO ‘Perry Mason’, que recentment ha renovat per a una segona temporada.

La sèrie ‘She-hulk’ va ser anunciada oficialment pel director de Marvel Studios, Kevin Feige, l’any passat juntament amb altres dos sèries del MCU, ‘Ms. Marvel’ i ‘Moon Knight’. Això marcarà el seu debut a live-action dels icònics superherois que també s’espera que apareguin en futurs films del Univers Marvel.

La sèrie estarà desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de ‘Rick and Morty’, “Pickle Rick”.

She-Hulk va fer el seu debut a “Savage She-Hulk’ #1 l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i el dibuixant John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, que després de rebre uns dispars, rep una transfusió de sang del propi Bruce que la converteix en un monstre verd similar. Posteriorment va ser membre dels Avengers i va substituir per un curt temps a Ben Grimm a The Fantastic Four.

*La quarta notícia parla sobre l’aparició de Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) a ‘Captain Marvel 2’, així com l’aparició de Teyonah Parris com a Monica Rambeau. El film estarà dirigit per Nia DaCosta (la nova versió de Candyman). A continuació els tweets de la conversa entre la directora i Brie Larson.

*Cinquena notícia relacionada amb el MCU, i és que es va anunciar el subtítol de la tercera entrega de ‘Ant-man’, que durà per títol ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’. Després de l’anunci del retorn de Michelle Pfeiffer com a Janet van Dyne, també es va anunciar la substituta de l’actriu que interpretarà a Cassie Lang, i és la protagonista del film ‘Freaky’, Kathryn Newton.

A ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, Newton substituirà a Emma Fuhrmann, qui va interpretar a una Cassie Lang adolescent a ‘Avengers: Endgame’, així com a Abby Ryder Fortson, qui va interpretar a la versió infantil de Cassie Lang a ‘Ant-Man’ i ‘Ant-Man and the Wasp’.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ tornarà a estar dirigida per Peyton Reed amb el guionista de ‘Rick & Morty’, Jeff Loveness llest per escriure’n el guió. Tornaran com no dos dels protagonistes principals, Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lilly com a Hope Van Dyne/Wasp. A més de la incorporació de Jonathan Majors com a Kang The Conqueror, es provable que veiem el retorn també de Michael Peña, Tip “T.I.” Harris i David Dastmalchian, però no han estat confirmats.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, encara no té fixada data d’estrena però segurament la veurem en algun moment de 2022.

*Anem amb la sisena notícia relacionada amb tots els anuncis del MCU, i diu el següent: quan a la Comic-Con de San Diego 2019 es va revelar que el guanyador d’un Oscar Mahershala Ali (Green Book, Moonlight) s’uniria al MCU com l’icònic caçador de vampirs Blade, no estava clar si ho faria en una sèrie o en un film i ara Kevin Feige ha confirmat que el projecte de fet serà un film, amb una història encara desenvolupant-se.

Wesley Snipes va interpretar al personatge en tres films, ‘Blade’ l’any 1998 (el primer film d’èxit de Marvel Còmics), ‘Blade II’ que va arribar a les pantalles el 2002 i finalment ‘Blade Trinity’ el 2004. Va ser substituït per el raper Sticky Fingaz en la sèrie de televisió Blade, una producció de Spike TV i Marvel Enterprises, que va tenir una sola temporada l’any 2006.

La trilogia de Blade de New Line Cinema, va ajudar a dur els còmics i als superherois a la gran pantalla. Combinats, els tres films van recaptar més de $418,1M a la taquilla mundial. Blade va ser creat pel escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com un personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

*La setena notícia va relacionada amb el film ‘Thor: Love and Thunder’, el qual es va confirmar el rumor que feia temps que circulava i no és altre que la confirmació del personatge que interpretarà Christian Bale en el film, Gorr the God Butcher (Gorr el Carnicero de Dioses).

Anteriorment es va informar de que Chris Pratt havia signat per a unir-se a ‘Thor: Love and Thunder’, el que converteix a Diesel (Groot) en el segon Guardian of the Galaxy confirmat que apareixerà en el film dirigit per Taika Waititi.

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy). La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 06 de Maig de 2022 a USA.

*Mentre es prepara, per tornar al món de l’estimada música de Guardians of the Galaxy per a la tercera entrega, Kevin Feige va revelar en la presentació del Marvel en el Disney Investor Day, que James Gunn també escriurà i dirigirà un especial nadalenc del grup galàctic per a Disney+ i programat per estrenar-se el 2022. Gunn elaborarà l’especial durant la producció de ‘Guardians of the Galaxy Vol.3’.


*Després de tenir elements de l’estimada història del còmic adaptats per a ‘Iron Man 2’, Kevin Feige ha revelat que ‘Armor Wars’ s’està desenvolupant oficialment per a una sèrie a Disney+ amb Don Cheadle llest per repetir el seu paper de James Rhodes, també conegut com War Machine.

Escrit originalment per David Michelinie i Bob Layton i en set números des de Desembre de 1987 fins al Juny de 1988, la història còmica es va centrar en el geni inventor Tony Stark quan descobreix que la mateixa tecnologia ultra secreta que va fer servir per a crear l’armadura de Iron Man ara està disponible per a les mans de diversos malvats mortals i està martiritzat per la culpa pel mal que ha fet fent servir l’armadura. Davant les objeccions del seu govern, amics, col·legues i companys superherois, Stark jura fer servir el poder de Iron Man per a posar fi al mal i recuperar el que és seu.

Amb Stark (Robert Downey Jr.) mort en el MCU i el dues vegades nominat al Oscar pràcticament retirat del paper, actualment no està clar com la sèrie abordarà el material o l’actualitzarà amb Rhodes (Cheadle) en el centre de la història. La sèrie també es troba actualment sense productors, showrunner o escriptors adjunts.

*Entre tots els emocionants anuncis revelats per Marvel en el Disney Investor Day, Kevin Feige va revelar que Riri Williams, notable successora de Iron Man en els còmics, debutarà en el MCU en la sèrie de ‘Ironheart’ per a Disney+ amb l’estrella de ‘If Beale Street Could Talk’, Dominique Thorne interpretant el paper principal.

Creat per Brian Michael Bendis i dissenyat per Mike Deodato, el personatge de Ironheart va aparèixer per primer cop en el número 7 de ‘Invincible Iron Man’ en un aparició fugaç (altrament dit “cameo”), abans de fer el seu debut complet en el número 9 com una estudiant d’ingeniería de 15 anys que viu amb la seva mare i la seva tia paterna a Chicago després de la mort del seu pare abans d’assistir al Institut de Tecnologia de Massachusetts amb una beca, ja que es una geni certificada.

Treballant sola, dissenya una armadura semblant a l’armadura de Iron Man, utilitzant material robat del campus i comença a lluitar contra el crim ella mateixa, però mentre intenta evitar la fuga de dos interns de la Penitenciaria del Estat de Nou Mèxic, el seu vestit està fet malbé i ha de tornar a casa i seguir treballant en ell, per a la consternació de la seva tia. El Iron Man original, Tony Stark, finalment s’assabenta de la fita de Williams i es posa en marxa per a conèixer-la i, després de conèixer-la, escull donar suport la seva decisió de convertir-se en una superheroïna.

De la mateixa manera que ne la sèrie de ‘Armor Wars’ protagonitzada per Don Cheadle, ‘Ironheart’ tindrà que modificar una mica el material original, ja que Tony Stark va morir en el MCU després del sacrifici heroic en el final de ‘Avengers: Endgame’, i es poc provable que l’actor torni eventualment per a interpretar el paper de nou.


*Ambdós intercanviant llocs en algun moment després dels esdeveniments de ‘Avengers: Endgame’, Nick Fury (Samuel L. Jackson) i el Skrull Talos (Ben Mendelsohn) s’uniran de nou quan Kevin Feige va revelar que una adaptació a sèrie a Disney+ de ‘Secret Invasion’ està actualment en desenvolupament per a la plataforma de streaming.

Escrit per Brian Michael Bendis, i dibuixat a llapis per Leinil Francis Yu, i entintada per Mark Morales i posant el color Laura Martin, la sèrie crossover limitada de vuit episodis es centra en una invasió subversiva a llarg termini de la Terra pels Skrulls, un grup de canvia formes alienígenes que han substituït en secret a molts dels superherois en el Univers Marvel amb impostors durant un període d’anys, abans de la invasió.

Si bé van aparèixer com a malvats a ‘Captain Marvel’ protagonitzat per Brie Larson, els Skrulls van rebre una representació molt més ben intencionats en el film, ja que en realitat estaven vagant per la galàxia per trobar una nova llar per escapar dels Kree. Després de la seva exitosa associació i la prohibició del Kree de la Terra i el seu espai proper, els Skrulls es van dirigir a la cerca d’un nou planeta, sols per a ser revelat a ‘Spider-Man: Far From Home’ que Talos i la seva esposa Soren havien intercanviat el seu lloc amb Fury i Maria Hill, amb Fury treballant actualment amb els Skrulls en la seva nau.

Actualment no hi ha cap escriptor, showrunner o productor adjunt al projecte.

*Després d’establir una estrena per al estiu de 2021, Marvel i Disney+ han presentat el primer tràiler de la pròxima sèrie animada ‘What if...?’ que presentarà realitats alternatives d’alguns dels personatges principals del MCU. A continuació podeu veure’n el tràiler...

What if...? re-imagina esdeveniments famosos dels films del MCU de formes inesperades. Arribant a Disney+ l’estiu de 2021, la primera sèrie animada de Marvel Studios s’enfoca en diferents herois del MCU, amb un repartiment de veus que inclou una gran quantitat de actors que repeteixen els seus rols.

La sèrie està dirigida per Bryan Andrews amb Ashley Bradley com a guionista principal.

La sèrie original de còmics What if...? va fer el seu debut l’any 1977 i, amb el temps, s’han publicat 200 números. Les històries van variar de l’impossible al ridícul, ja que Marvel cerca utilitzar el servei de streaming per explicar més històries fora de la caixa que no es poden explicar a través d’un live-action.

*Amb uns mesos tant sols per a l’estrena de la molt esperada segona sèrie del MCU a Disney+, Marvel va presentar un nou tràiler de ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ensenyant-nos als fans diferents escenes d’acció. A continuació podeu veure’n el tràiler...

Anthony Mackie (‘Point Blank’) i Sebastian Stan (‘I, Tonya’), reprendran els seus respectius rols de Sam Wilson i Bucky Barnes. També s’incorporen els veterans Daniel Brühl i Emily VanCamp, interpretant de nou a Helmut Zemo i Sharon Carter, respectivament. Cap personatge ha aparegut a la gran pantalla des de ‘Captain America: Civil War’ de 2016.

Durant la D23 Expo 2019, es va anunciar que Wyatt Russell (Lodge 49, Black Mirror), s’unia a la sèrie per interpretar a U.S. Agent. Miki Ishikawa (The Terror: Infamy) i Desmond Chiam (Now Apocalypse) també s’unien a la sèrie.

‘The Falcon and the Winter Soldier’, sols comptaran amb sis episodis, tot i que la sèrie connectarà amb el MCU. La sèrie s’estrenarà el pròxim 19 de Març de 2021. 

*També en el Disney Investor Day, es va presentar un nou tràiler de ‘WandaVision’ i un nou cartell per acabar d’obrir boca i fer de l’espera menys imapcient ja que s’estrenarà el pròxim 15 de Gener. A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

 


 En la dècada de 1950, WandaVision seguirà la història dels personatges súper herois de Olsen i Paul Bettany, com a Scarlet Witch i Vision del MCU. També estaran en el repartiment principal els novells Kathryn Hahn i Teyonah Parris com la versió adulta de Monica Rambeau, un personatge que ja va aparèixer en el film de l’any passat de ‘Captain Marvel’. S’espera que la sèrie sigui el primer espectacle de Marvel Studios produït per Disney+ amb Jac Schaeffer (Captain Marvel) essent productor, showrunner i guionista.

Com havíem pogut veure en imatges anteriorment publicades, la sèrie presentarà el Sentient World Observation and Response Department o en forma abreviada S.W.O.R.D. que és una subdivisió de S.H.I.E.L.D., la qual tracte amb amenaces alienígenes que posen en perill la seguretat mundial. Tot i això, encara no està clar si en el destacat S.W.O.R.D. membres com la líder de S.W.O.R.D., Abigail Brand també apareixerà a la sèrie o no, però això definitivament marcaria el debut en viu del departament i la primera propietat de Marvel després de la fusió Fox-Disney que s’integraria al MCU de Marvel Studios.

La sèrie també veuria el retorn de Kat Dennings al MCU, repetint el seu paper de Darcy Lewis, que va interpretar per últim cop a ‘Thor: The Dark World’ el 2013 juntament amb Randall Park que tornaria com a agent del FBI Jimmy Woo de ‘Ant-Man and The Wasp’. També presentarà als nouvinguts al MCU Kathryn Hahn i Teyonah Parris qui interpretarà a la versió adulta de Monica Rambeau, un personatge que va aparèixer per primer cop a ‘Captain Marvel’ l’any passat.

Jac Schaeffer (Captain Marvel) que actua com a productor, showrunner i escriptor principal de la sèrie. Matt Shakman està dirigint la sèrie.


*Un altre de les notícies en les que es van presentar totes les estrenes de films i sèries del MCU, Kevin Feige, va anunciar que el pròxim ‘Black Panther II’ no en farà un nou càsting de T’Challa després de la mort de Chadwick Boseman. En canvi, el film continuarà explorant l’incomparable món de Wakanda i tots els rics i diversos personatges presentats en el primer film dirigit per Ryan Coogler i que repetirà de nou.

“Chadwick Boseman va ser un actor immensament talentós i una persona inspiradora que va afectar a totes les nostres vides professional i personalment”, va dir Feige (via SlashFilm). “La seva interpretació de T’Challa a Black Panther és icònica i transcendeix qualsevol interacció del personatge en qualsevol altre mitjà del passat de Marvel. I és per això que no modificarem el personatge. Tot i això, per honrar el llegat que Chad ens va ajudar a construir a través de la seva interpretació del rei de Wakanda, volem continuar explorant el món i tots els personatges rics i diversos presentats en el primer film”.

‘Black Panther 2’ s’estrenarà el pròxim 08 de Juliol de 2022.


*Tot i que ‘Spider-Man 3’ no estava en la llarga llista de projectes de Marvel que van rebre una actualització en el Disney Investor Day, el president de Marvel Studios Kevin Feige va confirmar que, al igual que WandaVision, la tercera entrega del Spider-Man de Tom Holland també connectarà els esdeveniments que hi succeeixin amb ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ de Sam Raimi.

A més, Feige va revelar que la producció de Dr. Strange 2 ja havia començat a Londres, descrivint el projecte tant esperat com “una aventura emocionant, aterridora i commovedora”. Després de les especulacions anteriors dels fans, finalment també va revelar que l’actriu de ‘The Baby-Sitters Club’, Xochitl Gomez, interpretarà a l’heroïna preferida pels fans, America Chavez, que marcarà el debut cinematogràfic live-action del personatge.

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ s’estrenarà ara el 25 de Març de 2022.


*
I l’última notícia (si no em deixo cap) sobre la Phase 4 del MCU, Kevin Feige va revelar nous detalls sobre la pròxima sèrie del MCU a Disney+ ‘Moon Knight’, descrivint la sèrie com una “aventura d’acció...historia tipus Indiana Jones”. També va confirmar que les diverses identitats del heroi excèntric seran els seus propis personatges en la sèrie. És interessant notar que Feige no va poder confirmar Oscar Isaac si realment havia signat per al projecte o no. Provablement perquè encara estiguin acabant de tancar les negociacions.

“Portant una sensació completament nova al MCU...El personatge Moon Knight és un vigilant complexe que pateix d’un trastorn d’identitat dissociatiu”, va fer broma Feige. “Aquestes múltiples identitats que viuen dintre d’ell són personatges molt diferents a la sèrie. El teló de fons de la nostre història és una increïble iconografia egípcia. La egiptologia és quelcom que sempre ha fascinat al món i ho aprofitarem d’una forma divertida i audaç”.

‘Moon Knight’, que està essent escrita i desenvolupada per Jeremy Slater (The Umbrella Academy), va ser anunciada oficialment per el director creatiu de Marvel Studios, Kevin Feige, l’any passat juntament amb les dues altres sèries ‘Ms. Marvel’ i ‘She-Hulk’. Aquests personatges també s’espera que apareguin en futurs films, al mateix temps les sèries també tindran connexions amb els futurs films.

Creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per el “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pesos pesats i després es va unir a la Marina dels EUA.

Spector, un mercenari que te nombrosos alter egos com el taxista Jake Lockley i el milionari playboy Steven Grant, per tal de combatre millor l’inframon criminal. Però més tard es va establir com a conducte del Déu Egipci de la lluna Khonshu després de morir en una missió a Egipte. Més recentment, ha estat un assessor que es vesteix de blanc i du el nom de Mr. Knight.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada