Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de desembre del 2020

'The Book of Boba Fett'.


Han passat quatre dies des de que ‘The Mandalorian’, ha acabat amb èxit la seva segona temporada de 8 episodis a Disney+, i a aquestes altures gran part dels fans de Star Wars ja han escoltat sobre la seva intrigant escena post-crèdits provocativa que anunciava The Book of Boba Feett. Tot i això, el projecte anunciat no estava clar per a molts espectadors, ja que molts es preguntaven si aquesta seria un altre sèrie separada o una continuació de The Mandalorian, perquè s’anunciava per a Desembre de 2021, que s’estrenaria aproximadament al mateix temps que la tercera temporada de The Mandalorian.

Ara, en una informació recent de Variety, s’ha confirmat que The Book of Boba Fett es de fet un altre sèrie derivada de The Mandalorian, juntament amb Ahsoka i Rangers of the New Republic prèviament anunciats. Segons el mitjà, la sèrie protagonitzada per Temuera Morrison estarà produïda per Jon Favreau i Dave Filoni, qui suposadament estan tractant d’adoptar l’exitos format del MCU de Marvel Studios. Estan desenvolupant les tres noves sèries dintre de la línia temporal de The Mandalorian amb l’esperança de construir un esdeveniment de la història important que possiblement uniria a tots aquests personatges. Per tant, li dona a Lucasfilm el seu propi “Avengers”.

Lucasfilm ha intentat abans fer un spin-off de Boba Fett, però mai van arribar a producció. Quan Lucasfilm va anunciar per primer cop una sèrie de televisió live-action amb George Lucas, Fett hauria d’haver estat part. Això mai va succeir perquè la tecnologia i el pressupost mai van funcionar del tot. Després, quan es van anunciar per primer cop films derivats de Star Wars com Rogue One, Josh Trank tenia la intenció de fer un film centrat en Boba Fett. Això mai va succeir després de que les dificultats de Trank amb Fantastic Four es fessin públiques. En aquell moment els rumors estaven al voltant de Micahel Fassbender per interpretar al caça-recompenses.

‘The Mandalorian’ és una producció executiva de Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist n’és productora executiva. Els directors de la segona temprada han estat Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada