Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de desembre del 2020

'Gucci Biopic'.

Després de reclutar a Al Pacino (The Irishman) i un nombre d’altres artistes de la llista A per a unir-se a Lady Gaga (A Star is Born) en el film biogràfic de Gucci que prepara Ridley Scott, el repartiment continua creixent encara més amb l’última incorporació del nominat al Emmy Jeremy Irons (Watchmen Series), segons The Hollywood Reporter.

El guió de Roberto Bentivegna es basa en la novel·la de 2001 de Sara Gay Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, que va utilitzar l’assassinat per aprofundir en la història familiar complexa però sense ànima, plena de lluites internes, intrigues corporatives i gotes de diners. Gucci, el net de Guccio Gucci, va dirigir la companyia en un període de declivi en la dècada dels 80’s després de lliurar-la de les mans del seu oncle.

El mes d’Agost les fonts van informar que Pacino, Adam Driver (Marriage Story), Jack Huston (Antebellum), Jared Leto (Morbius) i Reeve Carney (Penny Dreadful) estaven en converses per a protagonitzar al costat de Gaga, amb Driver mirant per a ser Maurizio Gucci i Robert De Niro (The Irishman), estava en converses per interpretar al pare de Maurizio, Rodolfo, tot i que resulta que la informació no era correcte ja que Irons ha signat per interpretar aquest paper.

Partint del èxit de crítica de ‘A Star is Born’ de 2018, que li va valer un Oscar a la Millor Cançó Original i una nominació al Oscar a Millor Actriu, Lady Gaga està preparada per interpretar el paper de l’ex esposa de Maurizio Gucci i mare de les seves dues filles. Patrizia Reggiani, qui va ser jutjada i condemnada per maquinar l’assassinat del seu ex marit en els esglaons de la seva oficina l’any 1995. Tot i les supliques de les seves filles al tribunal i al públic per a revaluar el cas de la seva mare, ja que l’operació va canviar dràsticament el seu comportament, va ser retratada de ombrívola en els mitjans, va ser citada amb el sobrenom de Viuda Negra i va ser sentenciada a 29 anys abans de sortir a principis de 2016 després de tant sols 18 anys.

El film estarà produït per Ridley Scott i Giannina Scott a través de la seva companyia Scott Free Productions. Kevin Walsh també en serà productor.

MGM ha fixat la data d’estrena per al 24 de Novembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada