Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de desembre del 2020

'Spider-Man 3'.

Amb Andrew Garfield, Kirsten Dunst, Jamie Foxx, Alfred Molina i Tobey Maguire, en diverses etapes en el retorn per interpretar de nou als seus respectius personatges, la bogeria del multivers de la tercera entrega del Spider-Man de Tom Holland es podria expandir encara més ja que ens informen de que Charlie Cox ha signat per reprendre el seu rol de Matt Murdock/Daredevil en el film, segons Murphy's Multiverse. (a través de ComicBook.com).

El Daredevil de Cox va ser la primera sèrie del MCU de Netflix i va ajudar a preparar el camí per a les altres sèries com Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage i The Punisher, les tres primeres les quals van confluir en la sèrie limitada crossover ‘The Defenders’. La sèrie va rebre bones critiques per part de la crítica i també del públic durant les seves tres temporades i els fans van quedar inicialment decebuts quan Netflix va cancel·lar la sèrie, però tant Netflix com Marvel Studios van prometre que el personatge es veuria en futurs projectes del MCU i Cox ha expressat contínuament una tristesa per la cancel·lació de la sèrie i el seu desig de tornar a interpretar el paper. Totes les sèries de Netflix tenien vincles solts amb el MCU, pel que la seva aparició en el film no requeriria de molta explicació.

Tom Holland tornarà per interpretar de nou a Peter Parker/Spider-Man al costat de Benedict Cumberbatch com a Dr. Strange, i veurem el retorn de Jamie Foxx interpretant a Electro. Tot i això, donat el final de ‘Spider-Man: Far From Home’, qualsevol número de la seva galeria de malvats provablement estigui neguitós per lluitar. La tercera entrega dels films de Spider-Man del MCU també comptarà amb el retorn de Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ. També tindrem el retorn com a director a Jon Watts, director de les dues entregues anteriors.

Si bé la majoria del repartiment de les dues anteriors entregues tornarà per aquesta tercera entrega, el fet de que Foxx s’uneixi al càsting desdibuixa encara més les línies entre les tres franquícies de Sony, i l’anterior entrega ‘Spider-Man: Far From Home’ ja va portar de nou a J.J Jameson de J.K. Simons, de la trilogia de Spider-Man de Sam Raimi i el Sony Universe of Marvel Characters del estudi, encapçalat per Venom, s’espera que també formi part del MCU.

Originalment el film estava programat per estrenar-se el 16 de Juliol de 2021, el film es va endarrerir per primer cop al 05 de Novembre de 2021 i ara s’estrenarà el 17 de Desembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada