Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 31 de desembre del 2020

'Peacemaker Series'.


James Gunn continua ampliant el repartiment de la seva pròxima sèrie de Peacemaker per a HBO Max. Segons The Hollywood Reporter, Gunn ha reclutat a Lochlyn Munro, Chukwudi Iwuji, Annie Chang i Christopher Heyerdahl per interpretar papers en la sèrie (via SuperHeroHype).

THR no proporciona detalls sobre quin personatge interpretaran aquests actors, però si ofereix alguns detalls interessants. Munro i Chang interpreten a detectius a la sèrie, mentre que el personatge de Heyerdahl aparentment ocuparà el paper de capità. A més, Iwuji interpretarà a un personatge anomenat Clemson Murn, però el mitjà no dona més informació que aquesta.

Munro és conegut pel seu paper a Riverdale de The CW i també ha aparegut a White Chicks. Iwuji ha treballat principalment al teatre al llarg de la seva carrera. Tot i això, ha tingut papers recurrents a Designated Survivor i When They See Us. Iwuji apareixerà en lapròxima sèrie de Amazon de Barry Jenkins, The Underground Railroad. Chang ha aparegut en les dues últimes temporades de Shades of Blue de la NBC. Mentre tant, Heyerdahl ha tingut papers en la sèrie Hell on Wheels de AMC i Van Helsing de SYFY. També va aparèixer a Sicario: Day of the Soldado i Togo a Disney+.

‘Peacemaker’ és un spin-off que surt de ‘The Suicide Squad’ del propi Gunn i presentarà a John Cena reprenent el seu paper com a personatge principal. Anteriorment, Gunn va reclutar a Danielle Brooks, Robert Patrick i Chris Conrad per a que també interpretessin papers secundaris a la sèrie. Peacemaker també veurà a Steve Agee i Jennifer Holland repetint els seus respectius papers que ja han interpretat per a The Suicide Squad, John Economos i Emilia Harcourt. S’espera que la sèrie comenci a rodar-se a Vancouver el mes de Gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada