Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 de gener del 2021

'Lethal Weapon 5'.


Richard Donner dirigirà la cinquena entrega de ‘Lethal Weapon’ als 90 anys d’edat, el film que serà el final i conclusió de la famosa saga d’acció, i que tornarà a estar protagonitzada per Mel Gibson i Danny Glover. Donner ho va revelar en una entrevista amb The Telegraph i va confirmar que dirigirà l’última aventura de Martin Riggs i Roger Murtaugh.

La franquícia Lethal Weapon va començar el seu recorregut l’any 1987 i des de llavors ha generat tres films més, l’últim va ser ‘Lethal Weapon 4’ l’any 1998. Aquest últim va recaptar un total de $285.444.603 a nivell mundial, front un pressupost molt elevat d’entre $100M i $150M; però va obtenir critiques força pobres tant per part de la crítica com del públic. Amb sort, a Donner li queda prou energia per a oferir-nos més en la línia de Lethal Weapon 2, per a que la saga acabi bé.

A principis d’any, Danny Glover li va dir a Variety que “hi ha quelcom així com un pla” amb respecte a una quarta seqüela.

“No vull revelar l’argument del guió que vaig legir, però vaig trobar que l’argument tenia una gran rellevància per algunes de les coses que estan succeint avui”, va dir Glover. “Puc dir això. Però això va ser al mes de Gener. La història canvia molt ràpid. Però si, s’ha parlat d’això. Només puc dir-los, si succeeix, hi ha quelcom extraordinari en això. Si Lethal Weapon ens dona alguna mena de contribució per a entendre un xic més. Seria interessant fer-ho. Seria interessant veure com prenem això dins el marc polític en el que ens trobem; el marc econòmic en el que estem. I especialment aquest marc en contraposició a les comunitats que han estat afectades per la mena de violència policial, el tipus d’estàndard policial i el poder que exerceixen també. I el que seria interessant des d’aquest punt de vista és com podria ser aquest intent en aquest moment en particular”.

Creada per Shane Black, el primer film va ser dirigit per Richard Donner i estrenada l’any 1987, i seguia al assetjat detectiu veterà Roger Murtaugh (Glover) quan es va associar amb Martin Riggs (Gibson), imprudent i afectat per el TEPT. LA comèdia de companys va rebre critiques apassionades dels crítics i va recaptar $120.207.127 amb un pressupost de $15M i va generar una franquícia que va incloure tres seqüeles protagonitzades pel duo Glover/Gibson i una adaptació televisiva amb Damon Wayans Sr. I Clayne Crawford en els papers de Murtaygh i Riggs que va durar tres temporades a Fox abans de ser cancel·lada.

Una cinquena entrega ha estat en les converses durant anys, tot i que es va aturar durant molt de temps ja que Gibbson i Glover han expressat una falta d’interès i problemes amb diversos guions oferts al llarg del temps fins aquest Gener que va sortir la noticia de que ‘Lethal Weapon 5’ estava en desenvolupament actiu amb el duo tronant al costat de Donner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada