Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de gener del 2021

'Heart of Stone'.

Després d’una intensa guerra d’ofertes contra altres serveis de streaming i estudis, des de Deadline ens informen de que Netflix ha guanyat amb èxit els drets mundials del pròxim thriller d’espies protagonitzat per dones de Skydance Media titulat ‘Heart of Stone’, que estarà encapçalat per l’actriu de Wonder Woman, Gal Gadot. Això marca la segona col·laboració del escriptor Greg Rucka i Gadot amb Netflix, del qual el primer ha estat guionista del film The Old Guard protagonitzat per Charlize Theron i la segona en el pròxim film d’acció Red Notice, protagonitzant amb Dwayne Johnson i Ryan Reynolds.

‘Heart of Stone’ estarà escrit per Greg Rucka, qui recentment va fer el seu debut cinematogràfic com a guionista amb l’adaptació de la seva popular sèrie de novel·les gràfiques de fantasia The Old Guard. Els detalls del argument del film encara es mantenen en secret, però les fonts del mitjà descriuen el projecte com quelcom semblant a les franquícies d’acció de gran èxit com ara James Bond o Mission: Impossible.

El film estarà dirigit per Tom Harper (The Areonauts) a partir d’un guió coescrit entre Greg i Allison Schroeder. Estarà produït per David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger al costat de Gadot, Jaron Varsano, Bonnie Curtis i Julie Lynn a través de la seva companyia Pilot Wave. Don Granger i Dana Goldberg de Skydance supervisaran el film en nom del estudi. Curiosament, Greg Rucka va escriure alguns còmics de Wonder Woman des de principis de la dècada del 2000 fins al 2017.

Gal Gadot apareixerà pròximament en diversos projectes d’alt perfil que inclouen: Death on the Nile al costat de Armie Hammer i Annette Bening i el propi director Kenneth Branagh; i a Red Notice de Netflix, al costat de Dwayne Johnson i Ryan Reynolds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada