Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de gener del 2021

'Thor: Love and Thunder'.


Els fans de Marvel estan excitats! Chris Hemsworth ha utilitzat el seu Instagram per a revelar que espera començar a rodar ‘Thor: Love and Thunder’ aquesta setmana. A continuació podeu veure la publicació...

A més a més, també s’ha sabut aquesta setmana que Matt Damon participarà a ‘Thor: Love and Thunder’, recordem que ja va aparèixer a ‘Thor: Ragnarok’, on representava una obra de teatre interpretant a Loki; aquesta notícia ha sorgit arran de que varen veure al actor arribant amb la seva família a Austràlia. Falta que el estudi confirmi la seva participació, el que no està clar del tot és si repetirà el seu paper de Thor: Ragnarok o per al contrari interpretarà a algun personatge més important.

El Novembre de l’any passat, s’informava de que Chris Pratt havia signat per unir-se al repartiment de ‘Thor: Love and Thunder’, el que converteix a Diesel com la segona incorporació dels Guardians of the Galaxy al film del déu del tro de Taika Waititi.

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy). La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 06 de Maig de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada