Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 de gener del 2021

'Men'.

Han passat tres anys des de que el nominat al Oscar Alex Garland es va posar darrere de les càmeres per al món del cinema i ara torna al món del llargmetratge mentre estableix el seu pròxim projecte, Men, amb A24 amb Jessie Buckley (I’M Thinking of Ending Things) i Rory Kinnear (Penny Dreadful) en converses per a protagonitzar, segons Deadline.

El film, en la que Garland escriurà i dirigirà, es centra en una jove que se’n va de vacances en solitari a la pagesia anglesa després de la mort del seu ex marit. Les fonts informen que Garland va començar a muntar el projecte l’any passat, reunint-se amb diversos talents per al paper principal en el film que es convertiria en el més buscat per les estrelles en ascens abans d’aterrar a Buckley i, tot i que el seu contracte encara no s’ha tancat, les informacions són que les converses van en una direcció positiva i apropant-se a la seva fi. Després d’escollir a Buckley per al paper, Garland ràpidament va mirar a Kinnear per expandir el seu repartiment.

El projecte està essent produït per Scott Rudin, qui anteriorment ha produït els seus altres projectes de llargmetratge i la mini-sèrie de FX Devs, al costat de Eli Bush i Andrew MacDonald i Allon Reich de DNA, amb A24 per a finançar i distribuir el film.

‘Men’ també marcarà el retrobament de Garland amb l’aclamada productora independent amb la que va treballar anteriorment en el seu debut com a director de llargmetratge, la guanyadora d’un Oscar ‘Ex-Machina’ l’any 2014. El guionista/director de 50 anys va continuar amb l’adaptació en el 2018, de la novel·la de terror de ciència-ficció ‘Annihilation’ per a Paramount Pictures que, tot i no tenir èxit en la taquilla, va tenir bones critiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada