Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 16 de gener del 2021

'Spider-Man 3'.


Després de que saltes el rumor per primer cop el mes passat de que l’estrella de Netflix, Charlie Cox (Daredevil), havia signat per a repetir el seu paper en la tercera entrega del Spider-Man de Holland, des de ComicBook.com informen de que el actor britànic de 38 anys ha estat vist en el set de rodatge.

El càsting de Cox es va produir immediatament després dels rumors que situaven a Tobey Maguire i Andrew Garfield que estaven en converses per a tornar al món aràcnid, així com Kirsten Dunst, Jamie Foxx i Alfred Molina, de ambdues franquícies i les últimes notícies al respecte es van produir arrel de que el director de Marvel Studios, Kevin Feige, es va referir a que tots els personatges de Marvel del món de Netflix podrien arribar a la gran pantalla.

Si bé els únics que per ara estan confirmats 100% són els dos malvats dels films anteriors, Jamie Foxx com a Electro i Alfred Molina com a Doctor Octopus. Segurament a mesura que avanci la producció, s’aniran confirmant els altres actor i/o actrius.

El Daredevil de Cox va ser la primera sèrie de Netflix del Univers Marvel i va ajudar a aplanar el camí per a la resta de spin-off: Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage i The Punisher, els tres primers dels quals van culminar mab la sèrie limitada The Defenders. La sèrie (Daredevil) va rebre bones critiques tant per part de la critica com del públic al llarg de les tres temporades. Totes les sèries de Netflix tenien petits vincles amb el MCU, pel que la seva aparició en el film no seria difícil d’explicar.

Tom Holland tornarà per interpretar de nou a Peter Parker/Spider-Man al costat de Benedict Cumberbatch com a Dr. Strange, i veurem el retorn de Jamie Foxx interpretant a Electro. Tot i això, donat el final de ‘Spider-Man: Far From Home’, qualsevol número de la seva galeria de malvats provablement estigui neguitós per lluitar. La tercera entrega dels films de Spider-Man del MCU també comptarà amb el retorn de Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ. També tindrem el retorn com a director a Jon Watts, director de les dues entregues anteriors.

Si bé la majoria del repartiment de les dues anteriors entregues tornarà per aquesta tercera entrega, el fet de que Foxx s’uneixi al càsting desdibuixa encara més les línies entre les tres franquícies de Sony, i l’anterior entrega ‘Spider-Man: Far From Home’ ja va portar de nou a J.J Jameson de J.K. Simons, de la trilogia de Spider-Man de Sam Raimi i el Sony Universe of Marvel Characters del estudi, encapçalat per Venom, s’espera que també formi part del MCU.

‘Spider-Man 3’ té fixada la data d’estrena, per al pròxim 17 de Desembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada