Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 de gener del 2021

'Searchlight Pictures Films'.


Searchlight Pictures ha anunciat les noves dates d’estrena d’alguns del seus films, inclos el pròxim film de terror Antlers, que s’estrenarà el 29 de Octubre de 2021; Nightmare Alley de Guillermo del Toro que s’estrenarà el pròxim 03 de Desembre de 2021; The Night House que s’estrenarà el 16 de Juliol de 2021 i The Eyes of Tammy Faye que s’estrenarà el pròxim 24 de Setembre de 2021.

The Night House s’estrenarà el mateix cap de setmana que Space Jam: A New Legacy de Warner Bros, així com també Uncharted de Sony Pictures; mentre que The Eyes of Tammy Faye s’estrenarà el mateix cap de setmana que The Many Saints of Newark de Warner Bros. i My Little Pony de Paramount Pictures.

A Antlers, una professora de la petita ciutat de Oregon (Keri Russell) i el seu germà (Jesse Plemons), el xerif local, descobreixen que un jove estudiant (Jeremy T. Thomas) amaga un perillós secret amb conseqüències terrorífiques. El film també està protagonitzat per JT Corbitt, Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane i Amy Madigan.

Dirigit per Scott Cooper (‘Hostiles’), el film està escrit per C. Henry Chaisson (‘Open 24 Hours’) i Nick Antosca i Scott Cooper, basat en el breu relat “The Boy Quiet” de Nick Antosca (‘Channel Zero’). El film està produït pel guanyador d’un Oscar Guillermo Del Toro (‘The Shape of Water’, ‘Scary Stories to Tell in the Dark’, ‘Nightmare Alley’), David S. Goyer (‘The Dark Kinight’, ‘Foundation’, ‘Batman Begins’), i el guanyador d’un Oscar J. Miles Dale (‘The Shape of Water’, ‘The Strain’, ‘Mama’).

‘Nightmare Alley’, escrit per Del Toro i Kim Morgan, es basarà en la novel·la del mateix nom de William Lindsay Gresham, adaptada prèviament en el film de Fox de 1947. La novel·la “segueix les gestes de Stanton Carlisle, un despietat estafador que aprèn els trucs del gremi firaire i els utilitza per establir-se com un guru espiritual, fomentant-ho entre rics i pobres”.

El nominat al Oscar, Bradley Cooper (A Star is Born) serà el protagonista estrella i el càsting inclou a actrius multi premiades com ara Cate Blanchett (Where’d You Go, Bernadette?), Toni Collette (Hereditary), Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tatto) juntament amb el nominat a l’Oscar Willem Dafoe (The Lighthouse) Ron Perlman (Hellboy), Mark Povinelli (Water for Elephants), David Strathairn (Billions), Richard Jenkins (The Shape of Water) i Holt McCallany (Mindhunter).

‘Nightmare Alley’ està dirigit per el guanyador d’un Oscar, Guillermo Del Toro, que també actuarà com a productor al costat de J. Miles Dale amb TSG Entertaiment. Searchlight Pictures (abans anomenada Fox Searchlight), tindrà els drets de distribució mundial del film.

The Night House segueix a una viuda (Rebecca Hall, The Town) que comença a descobrir inquietants secrets del seu espòs recentment difunt. El film està dirigit per David Bruckner i escrit per Ben Collins i Luke Piotrowski. Els productors inclouen a David S. Goyer, Keith Levine i John Zois.

The Eyes of Tammy Faye és una mirada intima al extraordinari ascens, caiguda i redempció de la tele-evangelista Tammy Faye Bakker (Jessica Chastain). En les dècades de 1970 i 1980, Tammy Faye i el seu espòs, Jim Bakker, van sorgir des dels seus humils inicis per a crear una xarxa de transmissió religiosa i el parc temàtic més gran del món, i van ser venerats pel seu missatge d’amor, acceptació i prosperitat. Tammy Faye era llegendària per les seves pestanyes persistents, el cant idiosincràtic i el seu entusiasme per abraçar a persones de tots els àmbits de la vida. Tot i això, no va passar molt de temps abans de que les irregularitats financeres, els rivals intrigants i l’escàndol derroquessin el seu imperi acuradament construït. Dirigit per Michael Showalter i escrit per Abe Sylvia, el film està produït per Chastain, Kelly Carmichael, Rachel Shane i Gigi Pritzker.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada