Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de gener del 2021

'Deadpool 3'.


Aproximadament dos mesos després de escollir als ex alumnes de ‘Bob’s Burgers’, The Molyneux Sisters, com als guionistes de la tant esperada tercera entrega de la franquícia protagonitzada per Ryan Reynolds, ‘Deadpool 3’, Kevin Feige ha confirmat en una entrevista amb Collider que Deadpool 3 estarà ambientada en el MCU, però mantindrà el to de classificació R de els dos primers films.

“Serà classificació R i estem treballant en un guió en aquest moment, i Ryan està supervisant el guió en aquest moment”, va dir Feige. “No serà [la filmació] aquest any. Ryan és un actor molt ocupat i exitós. Tenim una sèrie de coses que ja hem anunciat que ara tenim que fer, però és emocionant que hagi començat. Un cop més, una mena de personatge molt diferent en el MCU, i Ryan és una força de la naturalesa, el qual és simplement increïble veure’l donar vida a aquest personatge”.

Kevin Feige i el president executiu de Disney, Bob Iger, han expressat prèviament el seu interès en futurs films de Deadpool mantenint el contingut de classificació R, present en els dos primers films durant el seu recorregut a Fox i les fonts informen de que Marvel Studios està cercant mantenir això intacte, el que marca el tercer film protagonitzat per Ryan Reynolds com el primer film amb classificació R del estudi propietat de Disney. Les reunions amb els escriptors han estat en curs durant mesos, i l’estrella i el cap creatiu van descobrir que els hi agradava més el to dels cocreadors de Great North i treballarà de la mà de Feige i el duo per a desenvolupar el guió.

Actualment no està clar si el director David Leitch tornarà per a dirigir la tercera entrega de la franquícia, i les fonts informen que, donada la seva atapeïda agenda fins al 2021, és poc provable, però que la porta està oberta en el cas de que estigui disponible, tot i que no s’ha parlat del perquè els escriptors de ‘Deadpool 1 i 2’, Rhett Reese i Paul Wernick, no tornaran per escriure aquesta tercera entrega.

‘Deadpool 2’ es va estrenar el Maig de 2018 i es va convertir en el segon film de classificació R més taquillera amb $743,8M en tot el món, darrera del primer film de ‘Deadpool. Dirigit per David Leitch, Deadpool 2 compta amb el retorn de Ryan Reynolds en el paper del mercenari bocamoll al costat de Zazie Beetz (Atlanta, Joker) com la mutant que manipula la sort, Domino i Josh Brolin com a Cable, el fill de Cyclops dels X-Men que viatge en el temps. Jack Kesy (The Strain, Baywatch) interpreta a Black Tom, amb l’actriu japonesa Shioli Kutsuna i Julian Dennison (Hunt for the Wilderpeople) interpretant a Yukio i Firefist.

‘Deadpool 3’ per ara no compte amb data d’estrena, però provablement s’estreni a partir del 2023 o 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada