Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de gener del 2021

'Moonfall'.

Segons Deadline, l’estrella de The Martian Michael Peña, ha signat oficialment per interpretar a un ric comerciant d’automòbils anomenat Tom Lopez en el pròxim film èpic de ciència-ficció de Ronald Emmerich ‘Moonfall’. Peña substituirà a Stanley Tucci, qui s’ha vist obligat a abandonar el projecte degut a les restriccions per viatjar degut a la pandèmia en curs. Carolina Bartczak (X-Men: Apocalypse), Maxim Roy i Stephen Bogaert (The Umbrella Academy) també s’han unit al projecte.

Bartczak interpretarà a Brenda, l’amorosa i ferotge esposa de Tom Lopez, mentre que Maxim Roy interpretarà a Gabriella Auclair que es descriu com una capitana del exèrcit endurida la qual el seu esperit de lluita ajuda a posicionar als nostres herois per a salvar el món, mentre naveguen pel desastre imminent. Bogaert interpretarà al director de la NASA, Albert Hutchings.


A ‘Moonfall’, una misteriosa força que treu la lluna de la seva òrbita al voltant de la terra i l’envia a una fatal col·lisió en el seu trajecte, amb la vida tal com la coneixem. A poques setmanes abans d’impactar i, contra tot tipus de probabilitats, un equip divers llança una missió impossible en l’últim intent de desfer-ho a l’espai, deixant enrere a tothom que estima i arriscant-ho tot per aterrar a la superfície lunar i salvar el nostre planeta de l’aniquilació.

El film està protagonitzat per Patrick Wilson (The Conjuring Saga, Aquaman), John Bradley (Game of Thrones), Charlie Plummer (Spontaneous, Words on Bathroom), Halle Berry (John Wick: Chapter 3- Parabellum), Donald Sutherland (Ad Astra) i Eme Ikwuakor (Marvel’s Inhumans).

Dirigit per Emmerich, Moonfall començarà producció aquesta tardor a Montreal amb un guió escrit per Emmerich, el seu coguionista de 2012, Harald Kloser i Spencer Cohen. Emmerich també serà productor a traves de la seva productora Centropolis Entertainment. Mentre que Kloser serà productor a traves de la seva companyia Street Entertainment. Els productors executius seran Dennis Wang, James Wang, J.P. Pettinato, Marco Shepherd, Ute Emmerich, Carsten Lorenz, and Stuart Ford.

‘Moonfall’ té prevista la seva estrena per al 2022, sense data concreta per ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada