Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de gener del 2021

'Flora & Ulysses'.

Walt Disney Studios ha publicat l’avanç de la pròxima adaptació cinematogràfica de Flora & Ulysses de Lena Khan, basat en el llibre infantil del mateix nom de kate DiCamillo. El tràiler mostra a una jove fanàtica dels còmics mentre adopta un esquirol, que no és el que sembla ser. El film estarà disponible per al servei de streaming el divendres 19 de Febrer de 2021, exclusivament a Disney+. A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

‘Flora & Ulysses’ explica la història de Flora, de 10 anys, una àvida fanàtica dels còmics i una cínica declarada, la qual els seus pares s’han separat recentment. Després de rescatar al esquirol a la que anomena Ulysses, Flora es sorprèn al descobrir que posseeix poders d’un superheroi únics, que els duen a una aventura de divertides complicacions que finalment canviaran la vida de Flora i la seva perspectiva per sempre.

           

          


El film està protagonitzat per Matilda Lawler en el seu debut cinematogràfic com a Flora. En el film també podem trobar a Alyson Hannigan (How I Met Your Mother) com a Mare de Flora, Phyllis i Ben Schwartz (Parks and Recreation) com el seu pare, George, distanciat i cansat del món. També comptarà amb Benjamin Evans Ainsworth (The Haunting of Bly Manor), Danny Pudi (Community), Janeane Garofolo i Kate McCucci.

‘Flora & Ulysses’ està dirigit per Lena Khan a partir d’un guió escrit per Brad Copeland. Està produït per el productor de cinema nominat al Oscar Gil Netter (Life of Pi, The Blind Side, Marley and Me) i James Powers (The Maze Runner Saga) i Katterli Frauenfelder (Dumbo, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada