Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de gener del 2021

'Bones & All'.

Des de Deadline ens informen de que el nominat al Oscar Timothée Chalamet (Beautiful Boy, Lady Bird, Little Women, Dune) podria reunir-se de nou amb el director de ‘Call Me By Your Name’ i nominat al Oscar, Luca Guadagnino (Suspiria, We Are Who We Are, A Bigger Splash), al costat de Taylor Russell (Escape Room, Waves, Lost in Space), els actors estan en converses per a protagonitzar el llargmetratge ‘Bones & All’ que serà dirigit per Guadagnino i escrit per David Kajganich (The Terror, Suspiria, True Story).

Els únics detalls coneguts sobre el projecte es que es tracte d’una història d’amor i terror que gira al voltant als personatges interpretats per Chalamet i Russell. El mitjà senyala que el projecte està guanyant força amb “diversos postors” interessats en el film.

Els pròxims projectes de Chalamet inclouen el molt esperat film de Dune de Denis Villeneuve i The French Dispatch de Wes Anderson. Russell ha acabat recentment la producció de l’última temporada de Lost in Space de Netflix i està amb la postproducció de Escape Room 2. Pel que fa a Guadagnino està treballant en la mini sèrie Brideshead Revisited, protagonitzada per Cate Blanchett, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Andrew Garfield i Joe Alwyn.

Per ara no hi ha data d’inici de la producció de ‘Bones & All’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada