Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 de gener del 2021

'The Woman in the Window'.

Segons Entertainment Weekly, el thriller tant llargament endarrerit de l’aclamat cineasta Joe Wright finalment farà el seu debut durant la primera meitat d’aquest any, exclusivament a Netflix. Aquesta confirmació es produeix després de que el film protagonitzat per Amy Adams va patir tres endarreriments en la data d’estrena des de 2019 degut a proves de detecció negatives. Netflix ha adquirit recentment el film després de que 20th Century Studios decidís eliminar-la de les seves dates d’estrena oficials als cinemes degut a la pandèmia.

A més, Wright també ha tingut l’oportunitat d’abordar els pocs contratemps pels que havia passat el film, confirmant que van decidir sotmetre a reshoots (re-gravacions), a la fi d’aclarir alguns punts del film que van confondre a l’audiència en les projeccions inicials de prova.

           

          


“Hi va haver alguns punts del argument que la gent va trobar una mica confusos, jo diria que possiblement massa opacs”, va explicar Wright. “Així que vam tenir que tornar enrere i aclarir certs punts, però crec que també vam intentar assegurar-nos de no simplificar massa res i deixar les coses massa clares. És un plaer no saber que està passant, però al mateix temps, tens que donar-li a l’audiència quelcom al que agafar-se, tens que guiar-los a través del laberint del misteri i la por”.

A ‘The Woman in the Window’, una psicòloga infantil agorafòbica, es fa amiga d’un veí al altre costat del carrer de casa seva de pedra de color vermellós, de la ciutat de New York, sols per veure la seva vida capgirada quan la dona desapareix i sospita que hi ha hagut un crim. Un repartiment estel·lar li dona vida al guió de Tracy Letts basat en la apassionant novel·la més venuda, on es revelen secrets colpidors i ningú, ni res, és el que sembla.

El film compte amb un repartiment de primer nivell que inclou a la cinc vegades nominada al Oscar Amy Adams (Arrival, Man of Steel) i als guanyadors del Oscar Julianne Moore (Stille Alice) i Gary Oldman; aquest últim reunint-se amb el director de Darkest Hour. També estarà protagonitzat per Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry i Jennifer Jason Leigh.

‘The Woman in the Window’ està dirigit per Joe Wright a partir d’un guió escrit per Tracy Letts. Està produït per Scott Rudin (Lady Bird, No Country for Old Men), Eli Bush (Lady Bird, Annihilation) i Antony Katagas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada