Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de gener del 2021

'White Noise'.

Més d’un any després del èxit de ‘Marriage Story’, sembla que els nominats al Oscar Adam Driver i Noah Baumbach han establert la seva pròxima col·laboració amb Netflix quan Collider (A través de The Film Stage) ens informa de que Driver està adjunt per al paper principal del pròxim film de Baumbach, l’adaptació de la novel·la White Noise de Don DeLillo. A més, la també nominada al Oscar i sòcia/col·laboradora des de fa molt de temps de Baumbach, Greta Gerwig, també hauria signat per a protagonitzar el projecte, el que marca el seu primer projecte després de que fa quatre anys protagonitzes 20th Century Women de Mike Mills.   

Publicada l’any 1985, White Noise és una novel·la sàtira que explica la història de Jack Gladney, professor d’estudis de Hitler en una universitat d’arts lliberals en la Amèrica Central. Jack i la seva quarta esposa, Babette, units pel seu amor, la por a la mort i quatre descendents ultra moderns, naveguen pels camins rocosos de la vida familiar fins el balboteig de fons del consumisme de marca. Quan un “esdeveniment tòxic en el aire” allibera un núvol químic negre letal, han d’enfrontar junts el perill de la mort.

S’espera que la producció comenci el mes de Juny d’enguany.

Baumbach i Gerwig van treballar junts per primer cop a ‘Greenberg’ l’any 2010, seguit de ‘Frances Ha’ de 2012. Actualment, el duo està coescribint el film Barbie protagonitzat per Margot Robbie per a Warner Bros. Pictures.

‘White Noise’ és l’última incorporació a la creixent llista de pròxims projectes de Driver, que inclou el film farcit d’estrelles de Ridley Scott, The Last Duel; el film musical de Amazon Studios, Annette; el thriller de ciència-ficció 65 i Gucci de Ridley Scott també, que estarà protagonitzat entre d’altres per Lady Gaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada