Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de gener del 2021

'Gotham City PD Series'.


Després de veure al nominat al Emmy i al Oscar Terence Winter deixar la sèrie com a showrunner a finals de l’any passat, la sèrie del Departament de Policia de Gotham City de Matt Reeves, ambientada en el món de la molt esperat film The Batman, ha trobat a un nou showrunner i productor executiu, Joe Barton (The Ritual), segons Deadline.

La sèrie sense títol, es desenvoluparà en el món que Reeves està creant actualment per a The Batman, del DCEU que s’estrenarà al 2022 i es basarà en l’examen del film de la anatomia de la corrupció de Gotham City i finalment expandirà un nou univers de Dark Knight en diverses plataformes. La sèrie brida una oportunitat sense precedents per estendre el món establert en el film i explorar més a fons la diversitat de personatges complexes i atractius de Gotham.

Durant la DC FanDome, Reeves va revelar que la sèrie de Gotham City PD dura la història al primer any i s’establirà abans del film de 2022 protagonitzat per Robert Pattinson. “La idea és que tornem al primer any. Year One és l’inici, és la primera aparició d’aquest justicier emmascarat que inquieta a la ciutat. Comences a veure la història des del punt de vista d’aquests policies corruptes i un en particular. La història és en realitat una batalla per la seva ànima. És un policia durant generacions i la història de corrupció a Gotham és molt gran i es remunta a molts anys enrere”.

El projecte es produeix immediatament després del acord general de Reeves amb Warner Bros. Television Group, en virtud del qual ajudarà a desenvolupar i produir varies sèries en les múltiples plataformes de WarnerMedia incloent el nou servei de streaming HBO Max.

La companyia de Producció de Reeves 6th & Idaho, produirà la sèrie en associació amb Warner Bros. Television. Reeves i el guanyador d’un Emmy i nominat a un  Oscar Winter (The Sopranos, The Wolf of Wall Street, Boardwalk Empire) seran productors executius amb Dylan Clark (Bird Box, Rise, Dawn i War for Plkanet of the Apes). El drama, que es basa en els personatges creats de DC per Bob Kane amb Bill Finger, també serà produït executivament per Daniel Pipski de 6th & Idaho (From Dusk Till Dawn: The Series) i Adam Kassan (Tales from the Loop) mentre que Rafi Crohn (Tales from the Loop) en serà coproductor executiu. Warner Bros. International Television Distribution serà qui distribuirà la sèrie a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada