Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de gener del 2021

'Elvis Presley Biopic'.

Després de la recent incorporació del nouvingut Alton Mason com a Little Richard, des de Deadline ens informen de que l’artista guanyador d’un Grammy Gary Clark Jr. ha estat escollit per unir-se al pròxim film biogràfic de Elvis de Baz Lhurman, que actualment s’està filmant a Austràlia. A més, el prometedor cantant Shonka Dukureh, així com Shannon Sanders al costat del seu equip de Gòspel de Lenesha Randolph i Jordan Holland també s’han unit al repartiment amb Dukureh interpretant el paper de la cantant de rhythm and blues Big Mama Thornton. 

Clark, qui va guanyar tres premis Grammy per Millor Cançó de Rock i Millor Interpretació de Rock, està llest per a interpretar el paper del llegendari cantautor de blues Arthur “Big Boy” Crudup, qui va ser una de les inspiracions musicals per a Elvis Presley. Presley anteriorment va fer una versió de les tres cançons de Crudup titulades “That’s All Right”, “My Baby Left Me” i “So Glad You’re Mine”.


Austin Butler (Once Upon a Time in Hollywood, The Dead Don’t Die) interpretarà el paper principal, Elvis, al costat del guanyador d’un Oscar Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood, The Post), quin interpretarà al manager el Coronel Tom Parker, i Olivia DeJonge (The Visit) que interpretarà a l’única esposa de Presley, Priscilla i Rufus Sewell (The Man in the High Castle) interpretarà a Vernon Presley, el pare de Elvis.

El film explorarà la vida del music Elvis a traves de la complicada relació amb el seu manager, el Coronel Tom Parker. Parker, que era el nom del manager, va descobrir Presley quan era un complet desconegut i ràpidament es va posicionar com a únic representant seu. Parker va ser el responsable de diverses fites aconseguides per Presley, incloent el disc amb la RCA i la resurrecció de la seva carrera d’actor.

El biopic actualment no te títol oficial i serà co-escrit per Luhrmann, qui el dirigirà, i el guanyador d’un BAFTA, Craig Pearce (‘Romeo + Juliet’, ‘Moulin Rouge!’). Luhrmann també produirà al costat de la guanyadora d’un Oscar Catherine Martin (The Great Gatsby), Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Andrew Mittman en serà el productor executiu.

*Update

Aquesta setmana el film biogràfic de Elvis Presley ha adherit entre d’altres, a Alton Mason i Gary Clark Jr., aquest últim en parlo en aquesta notícia. Ara bé l’actualització ve des de Deadline que ens informa de que Warner Bros. Pictures ha decidit endarrerir l’estrena del film, el qual estava programada per al pròxim 05 de Novembre d’enguany i posposar-la per al pròxim 03 de Juny de 2022.

Les fonts informen de que la decisió del estudi d’endarrerir el film, que en un principi estava programat per estrenar-se de la mateixa manera que altres dels seus films d’enguany, als cinemes i a HBO Max simultàniament, es deriva de que el film encara està en producció a Austràlia encara amb unes altres cinc setmanes de rodatge, pel que es molt poc provable que el film es pugui estrenar a temps el mes de Novembre sense una postproducció precipitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada