Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de gener del 2021

'The Sandman'.

S’ha donat a conèixer el repartiment de l’adaptació de la sèrie The Sandman de Netflix, basada en l’estimada sèrie de còmics escrita per Neil Gaiman i publicada per DC Comics, inclou a Tom Sturridge (Sweetbitter) com a Dream, el Senyor dels Somnis i Gwendoline Christie (Game of Thrones) com a Lucifer, el governant del Infern (Des de The Hollywood Reporter).

Els altres membres del repartiment inclouen a Vivienne Acheampong (The Witches), Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Charles Dance (Game of Thrones), Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch) i Sanjeev Bhaskar (Yesterday).



L’adaptació live-action es descriu com: “Una rica barreja de mite modern i fantasia obscura en la que la ficció contemporània, el drama històric i la llegenda s’entrellacen a la perfecció, The Sandman segueix a les persones i els indrets afectats per Morpheus, el Rei dels Somnis, mentre repara els errors còsmics i humans que ha comès durant la seva dilatada existència”.

Acheampong interpretarà a Lucienne, la bibliotecària en cap i guardiana de confiança del regne de Dream. Holbrook interpretarà a The Corinthian, un malson escapat que desitja provar tot el que el món té reservat. Dance interpretarà a Roderick Burgess, un bocamoll, xantatgista i mag. Chaudry i Bhaskar seran Abel i Cain, la primera víctima i el primer depredador, que són residents i súbdits lleials del Regne dels Somnis.

L’any passat, Gaiman va confirmar que la sèrie de Netflix es duria a terme al 2021, afirmant que “Morpheus hauria estat presoner en la versió de Netflix durant 105 anys en lloc de 70 anys”.

Durant els últims 33 anys, els personatges de Sandman han respirat, caminat i parlat en el meu cap”, va dir Gaiman. “Estic increïblement feliç de que ara, finalment, puguin sortir del meu cap i entrar a la realitat. No puc esperar fins que la gent vegi el que hem estat veient com a Dream i la resta d’ells s’encarni, i la carn pertany a alguns dels millors actors que existeixen. Això és sorprenent, i estic molt agraït als actors i a tots els col·laboradors de The Sandman -Netflix, Warner Bros., DC, a Allan Heinberg i David Goyer, i les legions d’artesans i genis en el programa- per a fer el més salvatge de tots els meus somnis realitat”.

La sèrie està essent escrita per Gaiman (American Gods) i Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey’s Anatomy). Heinberg també en serà el showrunner. David S. Goyer (Batman Begins, Foundation) serà el productor executiu del drama de Warner Bros. L’any passat, Gaiman també va revelar que ja estan planejant una possible segona temporada.

Hi ha hagut diversos intents de convertir els còmics influents de Sandman en adaptacions live-action abans, que es remunten als anys 90 quan va començar la sèrie. Recentment, Joseph Gordon-Levitt es va unir per a protagonitzar i dirigir una adaptació cinematogràfica per a New Line Cinema de WB, abans de que aquesta versió no es materialitzes.

Sandman, que va llançar la marca Vertigo de DC Comics, va tenir una tirada de 75 números a partir de 1989. Els mons dintre els mons de Gaiman van teixir una antologia episòdica, centrant-se en els personatges al·legòrics de Dream i els seus germans i germanes, coneguts com Endless (Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction and Destiny).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada