Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de gener del 2021

'Marvel Films & Sèries'.


Crèieu que amb les estrenes d’aquest any m’havia deixat les estrenes de Marvel Studios, doncs no, he volgut fer una notícia a part per parlar-ne. Perquè després del any que hem passat i amb els endarreriments dels films i sèries, aquest any 2021 està farcit de les dues coses. Anem a pams. Començarem l’any d’aquí a poc més d’una setmana amb l’estrena de l’esperada sèrie ‘WandaVision’ a Disney+, concretament el dia 15 d’aquest mes. Pel que hem vist en els tràilers que ja han anat revelant, ens espera una molt bona sèrie i que el seu format està basat en les antigues sitcom americanes, finalment han confirmat que seran un total de 9 episodis d’aproximadament 1h. Com ja he parlat en les noticies d’aquí al Blog, els successos d’aquesta sèrie connectaran amb el film seqüela de Dr. Strange.

Seguidament quan acabi la sèrie, el 19 de Març tindrem l’estrena de la segona sèrie que s’havia d’estrenar l’any passat, ‘Falcon and the Winter Soldier’. La sèrie veurà els successos després de ‘Avengers: Endgame’, on presumiblement Sam Wilson prengui el relleu del Captain America. En principi aquesta sèrie constarà de 6 episodis.

Després ja ens anem al mes de Maig, on aquí tenim dues estrenes, per una banda l’esperat film de ‘Black Widow’, que el podrem veure el 7. El film està dirigit per Cate Shortland a partir d’un guió escrit per Eric Pearson, estarà protagonitzat per Scarlett Johansson com a Natasha Romanoff/Black Widow, Florence Pugh com a Yelena Belova, Rachel Weiz com a Melina Vostokoff, David Harbour com a Alexei Shostakov/Red Guardian, William Hurt com a Thaddeus Ross. I on veurem a Black Widow enfrontant-se a Taskmaster. En el mateix mes veurem l’estrena de la tercera sèrie per a Disney+, ‘Loki’, tot i que no han concretat el dia de l’estrena. Aquí veurem al déu del engany viatjant en el temps i trobant-se amb diferents encarnacions seves.

Ara passem al mes de Juliol concretament el 09, on veurem l’estrena del film ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, dirigit per Destin Daniel Cretton a partir d’un guió escrit per Dave Callaham, el film està protagonitzat per Simu Liu com a Shang-Chi, Michelle Yeoh com a Jiang Nan, Awkwafina com a Katy, Florian Munteanu com a Razor Fist, Tony Chiu-Wai Leung com a Wenwu, Fala Chen com a Jiang Li i Ronny Chieng com a Jon Jon. Tot i que s’estrena el mes de Juliol, encara no hem vist cap tràiler.

La quarta sèrie que s’estrenarà aquest any, és la primera i única sèrie (per ara) animada de Marvel Studios, ‘What if...?, i que comptarà amb 10 episodis. El que no està del tot clar, és si s’estrenarà al mes de Juliol o el mes d’Agost. En aquesta sèrie veurem alguns dels personatges principals, interpretant altres personatges. Els que hi enteneu més en còmics ja sabeu del que parlo i els que no, us recomano veure i seguir el canal de StripMarvel, ell us ho podrà explicar millor que jo.

Un altre de les sèries que també s’estrena aquest any, tot i que encara tampoc en sabem la data i mes exacte és, ‘Ms.Marvel’. La sèrie estaria situada entre Setembre i Octubre, i comptaria amb 6 episodis. D’aquest personatge tampoc en se gaire, tret que és molt fan de Captain Marvel. Si en voleu saber amb més profunditat, com ja he dit abans al canal de StripMarvel.

Per al mes de Novembre tenim un altre dels films esperats, ‘Eternals’, film dirigit per Chloé Zhao a partir d’un guió escrit per Matthew K. Firpo i Ryan Firpo. El film està protagonitzat per Richard Madden com a Ikaris, Angelina Jolie com a Thena, Gemma Chan com a Sersi, Salma Hayek com a Ajak, Kit Harington com a Dane Whitman, Kumail Nanjiani com a Kingo, Barry Keoghan com a Druig, Lauren Ridloff com a Makkari, Lia McHugh com a Sprite, Brian Tyree Henry com a Phastos i Ma Dong-seok com a Gilgamesh.

I per al mes de Desembre acabant l’any tenim l’estrena d’una sèrie, ‘Hawkeye’, però també sense concretar data. En aquí veurem el relleu de de Clint Barton com a Hawkeye, per part de la seva alumne Kate Bishop. En la sèrie de 8 episodis veurem a Jeremy Renner com a Clint Barton/Hawkeye, Hailee Steinfeld com a Kate Bishop, Vera Farmiga com a Eleanor Bishop, Tony Dalton com a Jack Duquense i Florence Pugh com a Yelena Belova. La sèrie es basarà en el còmic de Kelly Thompson, Hawkeye: Kate Bishop Vol.1: Anchor Points. I tancant el 2021 d’estrenes Marvel, tindrem la tercera entrega de ‘Spider-Man’. Per ara no hi ha subtítol associat, aquesta tercera entrega tornarà a estar dirigit per Jon Watts a partir d’un guió escrit per Chris McKenna i Erik Sommers, repeteixen de nou Tom Holland com a Peter Parker/Spider-Man, Zendaya com a MJ, Marisa Tomei com a May Parker, Jacob Batalon com a Ned Leeds, Tony Revolori com a Flash Thompson. Les noves incorporacions per aquesta entrega són: Benedict Cumberbatch com a Dr. Strange, Jamie Foxx com a Max Dillon/Electro i Alfred Molina com a Otto Octavius/ Doctor Octopus. Aquest film igual que la sèrie WandaVision, el que succeeixi repercutirà a ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

I parlant d’aquest últim film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, aquest s’estrenarà el 25 de Març de 2022. Aquest cop dirigeix Sam Raimi (Trilogia Spider-Man), Scott Derrickson que va dirigir la primera entrega segueix com a productor, ja que per diferencies amb el estudi de cara com havia de ser aquesta segona entrega es va apartar de la direcció. Raimi dirigeix a partir d’un guió escrit per Jade Halley Bartlett i Michael Waldron, en aquesta entrega repeteixen com no Benedict Cumberbatch com a Dr. Stephen Strange, Rachel McAdams com a Dra. Christine Palmer, Chiwetel Ejiofor com a Mordo i Benedict Wong com a Wong. Com a noves incorporacions fins ara confirmades tenim a Elisabeth Olsen com a Wanda Maximoff/Scarlet Witch, Xochitl Gomez com a America Chavez.

Per al 06 de Maig tenim la quarta entrega del déu del tro, ‘Thor: Love and Thunder’, en aquesta ocasió veurem l’adaptació del còmic The Mighty Thor, on Jane Foster obté els poders de Thor, tot i que alhora també està lluitant contra el càncer. En la direcció repeteix Taika Waititi a partir d’un guió escrit pel propi director i Jennifer Kaytin Robinson, en el repartiment repeteix com no Chris Hemsworth com a Thor, Tessa Thompson com a Valkyrie, Jaimie Alexander com a Sif i torna Natalie Portman com a Jane Foster la qual també serà Thor. Com a noves incorporacions tenim a Chris Pratt repetint el seu paper de Peter Quill/Star-Lord i Christian Bale com a Gorr the God Butcher (Gorr el Carnisser de Deus). Com ja he dit abans, si voleu conèixer més sobre el còmic en que es basarà aquesta adaptació, visiteu StripMarvel al Youtuber.

Per al 08 de Juliol tindrem la seqüela ‘Black Panther 2’, que tot i el fatal succés de l’any passat en que l’actor principal, Chadwick Boseman, ens va deixar; Marvel Studios no substituirà al actor per aquesta segona entrega, no sabem ben bé per on anirà aquesta història, però segons Kevin Feige s’explorarà més Wakanda. Repeteix en l’escriptura del guió i en la direcció, Ryan Coogler, en el repartiment hi trobarem Danai Gurira, Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke i Angela Bassett, pendent de confirmar la incorporació de Tenoch Huerta.

I ja per a finalitzar l’estrena de films de 2022 tenim a ‘Captain Marvel 2’, en aquesta ocasió en la direcció hi trobarem a Nia DaCosta a partir d’un guió escrit per Megan McDonnell, en el repartiment tornarem a veure a Brie Larson com a Captain Marvel, veurem la incorporació de Iman Vellani com a Kamala Khan/Ms. Marvel i Teyonah Parris com a Monica Rambeau.

Com a sèries confirmades per al 2022, tot i que no tenim mes ni dia exacte, tenim ‘She-Hulk protagonitzada per Tatiana Maslany com a Jennifer Walters/She-Hulk, Mark Ruffalo com a Bruce Banner/Hulk i el retorn de Tim Roth com a Emil Blonsky/Abomination. Després tenim ‘Moon Knight’, protagonitzada per Oscar Isaac com a Marc Spector/Moon Knight. Després tindríem ‘Secret Invasion’, amb Samuel L. Jackson com a Nick Fury i Ben Mendelsohn com a Talos. Després tindríem una sèrie de Baby Groot, titulada ‘I Am Groot’, no se’n sap gaire més. I finalment al mes de Desembre tindríem per Nadal un especial de Guarians of the Galaxy, titulat ‘Guardians of the Galaxy Holiday Special’.

I ja passaríem a films/sèries confirmades per al 2023, començant per (no vol dir que sigui l’ordre): ‘Guardians of the Galaxy Vol.3’, amb James Gunn a la direcció i escrivint el guió, i en el repartiment veurem de nou a Chris Pratt com a Peter Quill/Star-Lord, Zoe Saldana com a Gamora, Bradley Cooper com a Rocket, Vin Diesel com a Groot, Dave Bautista com a Drax, Karen Gillan com a Gamora, Pom Klementieff com a Mantis, Elisabeth Debicki com a Ayesha i Sean Gunn com a Kraglin. També tindríem el debut en el MCU de ‘Blade’, aquest film està pendent de tenir director i guionistes, el que si tenim és l’actor principal que interpretarà a Blade, Mahershala Ali. Tindrem la tercera entrega de Ant-Man, titulat ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, dirigit de nou per Peyton Reed a partir d’un guió escrit per Jeff Loveness, repeteixen Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man, Evangeline Lilly com a Hope van Dyne/Wasp, Michael Douglas com a Dr. Hank Pym, Kathryn Newton com a Cassie Lang i com a nova incorporació i essent l’enemic Jonathan Majors coma Kang The Conqueror. I Ja per acabar en l’apartat de films confirmats tindrem l’esperat film de ‘Fantastic Four’, no tenim encara el repartiment confirmat però si el director que serà el mateix que la trilogia de Spider-Man de Holland, Jon Watts. En quant a sèries confirmades per al 2023 tenim ‘Ironheart’ amb protagonista confirmada, Dominique Thorne interpretant a Riri Williams. I l’altre sèrie confirmada és ‘Armor Wars’, protagonitzada per War Machine, Don Cheadle com a James Rhodes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada