Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de gener del 2021

'The Equalizer Series'.


CBS ha publicat el primer teaser de ‘The Equalizer’ dels creadors Andre Marlow i el pròxim reboot de Terri Miller del drama criminal homònim de la dècada dels 80’s. El vídeo ens ofereix un cop d’ull de la protagonista principal Queen Latifah, Robyn McCall, mentre intrèpidament assumeix una perillosa vida de lluita secreta contra crims al servei dels indefensos. Està previst que la sèrie faci el seu debut el diumenge 7 de Febrer després de la Súper Bowl.

El reboot de The Equalizer serà una nova versió de la franquícia de films i sèries clàssiques. Seguirà la història del personatge de Queen Latifah com una figura enigmàtica que utilitza les seves diverses habilitats per ajudar a aquells que no tenen on acudir. La sèrie està escrita per Marlow i Miller, els quals actuen com a showrunners.

 

La sèrie està protagonitzada per Queen Latifah, Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Adam Goldberg, Liza Lapira i Laya DeLeon Hayes. El reboot està produït per Latifah, Marlowe, Miller i Debra Martin Chase de Martin Chase Productions al costat del creador de la sèrie original Richard Lindheim i Shakim Compere de Flavor Unit. És una producció de Universal Television i CBS TV Studios amb John Davis i John Fox de Davis Entertainment que també en són productors executius.

La sèrie original va ser creada per Michael Sloan i Richard Lindheim, que es va emetre durant quatre temporades des de 1985 fins a 1989 a la cadena CBS. La va protagonitzar el difunt actor anglès Edward Woodward, qui va interpretar el paper del agent de intel·ligència retirat Robert McCall. La sèrie The Equalizer va ser adaptat a dos films protagonitzats pel guanyador d’un Oscar Denzel Washington, que van recaptar $382.730.895 entre els dos films a nivell mundial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada