Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de gener del 2021

'Mortal Kombat'.


Mentre els fans esperen neguitosos l’estrena als cinemes i en el servei de streaming del reboot de l’estimada franquícia de lluita de Midway Games, Warner Bros. finalment ha revelat les primeres fotografies de ‘Mortal Kombat’. A continuació podeu veure-les, gracies a EW.

El repartiment es internacional amb talent que abasta des del cinema, televisió i també de les arts marcials. El repartiment inclou a Joe Taslim com a Sub Zero, Ludi Lin com a Liu Kang, Jessica McNamee com a Sonya Blade, Josh Lawson com a Kano, Tadanobu Asano com a Raiden, Mehcad Brooks com a Jackson “Jax” Bridges, Chin Han com a Shang Tsung, Hiroyuki Sanada com a Scorpion, Max Huang com a Kung Lao, Sisi Stringer com a Mileena i Lewis Tan.





Wan i la seva productora Atomic Monster, produeixen el film juntament amb Todd Garner. Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Sean Robins en són productors executius.

Al dur la propietat tant popular a la gran pantalla, el director Simon McQuoid ha dirigit un equip de cineastes australians i estatunidencs, inclòs el director de fotografia Germani McMicking (True Detective, Top of the Lake: China Girl), el dissenyador de producció Naaman Marshall (Underwater, Servant), el editor Scott Gray (Top of the Lake, Daffodils) i la dissenyadora de vestuari Cappi Ireland (Lion, The Rover).

Ja existeixen dues pel·lícules de Mortal Kombat. La primera, titulada simplement ‘Mortal Kombat’, va ser dirigida per Paul W.S. Anderson i es va estrenar l’any 1995 i va recaptar $70,4M a USA i $51,7 a la resta del món i un total de $122.195.920. Dos anys més tard s’estrenava la seva seqüela, ‘Mortal Kombat: Annihilation’, dirigida aquest cop per John R. Leonetti, essent menys rentable que la primera entrega, tant sols $35,9M als USA i $15,4M a la resta del món i un total de $51.376.861, i també van sorgir dues sèries de televisió: l’animada ‘Defenders of the Realm’ i el live action ‘Konquest. Dues web sèries basades en la propietat i dirigides per Kevin Tancharoen.

‘Mortal Kombat’, té fixada la data d’estrena per al pròxim 16 d’Abril de 2021, simultàniament als cinemes i a HBO Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada