Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 16 de gener del 2021

'Dungeons & Dragons Series'.


Clarament, els dracs estan de moda en aquest moment. Paramount finalment produirà el film sobre el reinici de ‘Dungeons & Dragons’ en llarg desenvolupament. Però segons The Hollywood reporter, Hasbro i eOne també cerquen expandir l’abast de la franquícia en la petita pantalla. Actualment s’està treballant en una nova sèrie de televisió de D&D amb el guionista de John Wick, Derek Kolstad escrivint el guió.

Les informacions no revelen si la sèrie tindrà quelcom a veure amb el film que arribarà als cinemes el Maig de 2022. Però donada l’obsessió actual de Hollywood per estrenar noves franquícies en diverses plataformes, sembla provable que els dos projectes ocupin el mateix univers. Johathan Goldstein i John Francis Daley dirigiran el reboot, que recentment ha fitxat a Chris Pine com el seu protagonista. Malauradament, la identitat del seu personatge és una incògnita.

Siguin quins siguin els plans de Kolstad, no és l’únic que està elaborant el seu propi guió de D&D en aquest moment. THR també senyala que eOne està cercant altres escriptors per “desenvolupar diversos projectes” que tenen lloc en l’univers de Dungeons & Dragons. Però si això sols abasta noves sèries de televisió segueix essent un misteri.

A més de crear la saga de John Wick, Kolstad ha treballat recentment com a escriptor en la sèrie per a Disney+, ‘The Falcon and the Winter Soldier’. L’any passat, va ser cocreador de la sèrie per a QuibiDie Hart, protagonitzada per Kevin Hart i John Travolta. Kolstad també està destinat a escriure algunes adaptacions de videojocs per a televisió, inclosa una sèrie live-action de Hitman i una sèrie d’anime de Splinter Cell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada