Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de gener del 2021

'Michael Keaton'.


Amb la producció programada per començar d’aquí a pocs mesos, del film independent de ‘The Flash’ per a Warner Bros., un nou desenvolupament pot veure la versió de Dark Knight (el Cavaller Fosc) de Michael Keaton, més enllà d’una simple aparició al film dirigit per Andy Muschietti. Segons l’escriptor del New York Times, Brooks Barnes, qui recentment va entrevistar al preseident de DC Films, Walter Hamada, un apunt del executiu de WB en realitat indica que en el futur, Keaton serà el Batman principal del DCEU, substituint efectivament a Ben Affleck a través d’un traspàs del multivers, això sens dubte succeirà en el film en solitari de The Flash.

“Pròximament, per exemple, Warner Bros. tindrà dues sagues de films diferents que involucren a Batman, interpretat per dos actors diferents, al mateix temps”, va dir Hamada en l’entrevista.

Quan algú li va demanar a Barnes una explicació sobre l’altre Batman a Hamada, que significava a més de la trilogia separada de Robert Pattinson, Barnes va confirmar...


Això és música per a la oïda dels fans, que es pensaven que la interpretació de Keaton del personatge mereixia quelcom més que un simple “cameo” i tenir algun film més a part dels dos que va tenir amb ‘Batman’ l’any 1989 i ‘Batman Returns’ l’any 1992. També podria implicar que Bruce Wayne, el de Michael Keaton, podria explorar-se en films que adaptin la popular sèrie animada ‘Batman Beyond’ o el clàssic dels còmics de Frank Miller, The Dark Knight Returns, que a la vegada ha tingut diverses seqüeles impreses al llarg dels anys.

La producció de The Flash, es durà a terme actualment a Leavesden Studios en el Regne Unit el mes d’Abril. Actualment, aquest estudi és la llar d’un altre film de DC molt esperat, The Batman. El procés de càsting de Flash està en marxa amb Rich Delia i Kate Ringsell presidint. Delia no és aliena a altres projectes de DC, ja que va ser directora del repartiment de Shazam!, Swamp Thing del DC Universe i Stargirl de The CW. Ringsell també ha treballat com associat del repartiment del film original de Wonder Woman.

Fins ara el repartiment de The Flash inclou a Ezra Miller com el protagonista principal, amb Michael Keaton i Ben Affleck interpretant ambdós dues versions alternatives de Bruce Wayne/Batman. A més, s’informa de que Bill Crudup repetirà el seu paper de la Justice League com el pare de Barry Allen, Henry. Tot i això, el retorn de Ray Fisher com a Cyborg sembla ser poc provable. Ahir, va dir Fisher que no treballarà amb Walter Hamada de DC Films.

‘The Flash’ té la data d’estrena programada pel 04 de Novembre de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada