Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 de gener del 2021

'Invincible Live-Action'.


En una entrevista recent amb EW, el productor Robert Kirkman finalment va actualitzar l’estat en que es troba l’adaptació cinematogràfica live-action de la seva popular sèrie de còmics Invincible, confirmant que el projecte està avançant i es troba en les primeres etapes amb els cocreadors de 'The Boys' de Universal Pictures, Seth Rogen i Evan Goldberg, també es van unir com a escriptors i productors.

Amb el pròxim debut de l’adaptació dels còmics a sèrie a Amazon el 26 de Març, Kirkman també ha confirmat que el film live-action no tindrà connexió amb la sèrie animada dirigida per Steven Yeun.

“Això encara està en fase de desenvolupament. Això no ha canviat. Tant sols ens estem endarrerint molt”, va revelar Kirkman. “. Però hem tingut la sort de tenir una planificació de dues vies amb Invincible. En aquest moment tenim la sèrie animada a Amazon, que ara està a punt d’estrenar-se, i després també estem desenvolupant una sèrie de films amb Universal, amb Seth Rogen i Evan Goldberg adjunts. Llavors, aquestes dues coses encara estan succeint al mateix temps, el qual és quelcom estrany, suposo. Però hi ha hagut sèries animades de Spider-Man i films de Spider-Man al mateix temps. Llavors, crec que estem en bona companyia”.

La sèrie ‘Invincible’ es descriu com un espectacle farcit de suspens, acció i ple d’emoció, que es basa en commovedors i moments reconfortants d’amor, amistat i humanitat. El còmic es va publicar el 2003 i va finalitzar el passat mes de febrer després de que es publiquessin 144 números. Ryan Ottley va ser l’artista central en els còmics creats per Kirkman i Cory Walker.

El repartiment de veus de la sèrie comptarà amb un conjunt d’estrelles que inclou a Steven Yeun (The Walking Dead), Sandra Oh (Grey's Anatomy), J.K. Simmons (Whiplash), Seth Rogen (The Lion King), Gillian Jacobs (Love), Andrew Rannells (Black Monday), Zazie Beetz (Atlanta, Joker), Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Walton Goggins (Tomb Raider), Jason Mantzoukas (John Wick 3: Parabellum), Mae Whitman (Good Girls) i Chris Diamantopoulos (Silicon Valley).

Mahershala Ali interpretarà a Titan, mentre que Clancy Brown interpretarà a Damien Darkblood. Jeffrey Donovan també ha estat escollit com a Machine Head, amb Ezra Miller com a D.A. Sinclair, Djimon Hounsou com a Martian Emperor, Jonathan Groff com a Rick Sheridan i Jon Hamm com Steve. A més a més, Nicole Byer està posant veu a Vanessa i Fiona.

Després de The Walking Dead, Invincible és el segon còmic de més llarga durada de Kirkman i la sèrie serveix com el seu primer programa sota el nou acord amb Amazon. Invincible és la quarta sèrie amb guió de Kirkman basada en els seus còmics de Skybound, al costat de The Walking Dead i Fear the Walking Dead de AMC i Outcast de Cinemax.

Kirkman’s Skybound produirà Invincible amb Simon Racioppa de Teen Titans com a showrunner. Al costat de Kirkman i Racioppa, David Alpert (The Walking Dead) i Catherine Winer (Star Wars: The Clone Wars) seran els productors executius. Jeff Allen en serà el director supervisor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada