Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 de gener del 2021

'Sacrifice'.

La icona de la interpretació Barbara Crampton ha estat en una bona quantitat de films de terror des de que va realitzar el seu debut l’any 1983, però el món del terror lovecraftià és un terreny que trepitja fort i que ha visitat diverses vegades abans i ara està de retorn amb el primer tràiler i cartell de ‘Sacrifice’, de Andy Collier i Toor Mian, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          


El novaiorquès Isaac i la seva esposa embarassada tornen a un remot poble noruec natal per a reclamar una herència inesperada. Aquí es troben atrapats en un malson quan un antyic mal es desperta per a reclamar un dret de naixement propi.

El film està coescrit i codirigit per Andy Collier i Toor Mian (The Sky in Bloom, Charismata) i està protagonitzat per Crampton al costat de Dag Sorlie (That’s Interesting), Erik Ludin (Happy Hour in Paradise, Blue Eyes), Jack Kristiansen (Under the Crystal Dome, Dance of Death: Du Lac & Fey), Johanna Adde Dahl, Ludovic Hughes (Murder Maps, Ride), Lukas Loughran (The Postcard Killings, Krypton) i Sophie Stevens (The Black Palace, The Haunted).

La primera immersió de Crampton en el mónm de H.P. Lovecraft va arribar amb un dels seus papers estrella en l’adaptació de 1985 ‘Re-Animator’ i continuaria amb el seu cèlebre treball a ‘From Beyond’ l’any següent. Altres papers destacats seus en el gènere del terror inclouen: ‘Castle Freak’, ‘You’re Next’ de Adam Wingard i Simon Barrett, ‘We Are Still Here’ de Ted Geoghegan i ‘Beyond the Gates’ de Jackson Stewart.

‘Sacrifice’ arribarà en cinemes seleccionats el 05 de Febrer i el seguirà una estrena en VOD el 09 de Febrer i una estrena en Blu-ray el 23 de Febrer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada