Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 23 de gener del 2021

'Guy Ritchie Project'.

Segons Deadline, Josh Hartnett (30 Days of Night) ha signat oficialment per a protagonitzar al costat de Jason Statham el pròxim film thriller d’espies internacional de Guy Ritchie titulat Five Eyes. Això marca la segona col·laboració entre Hartnett amb Statham i Richie, els quals estan treballant junts en el pròxim thriller d’acció per a MGM, Wrath of Man. Hartnett s’uneix així als ja confirmats Aubrey Plaza, Cary Elwes i Bugzy Malone.

“Guy i Jason han impressionat al públic diverses vegades amb les seves col·laboracions, i estem neguitosos per dur aquesta producció a la ciutat de Doha, Qatar, un mercat creixent en l’espai del entreteniment i mitjans”, va dir el president propietari de Miramax BeIN Media Group, Nasser Al-Khelaifi. “Aquest film marca la nostra tercera col·laboració amb Ritchie, que es suma a la nostre llista en expansió de quasi 20 projectes estrenats o actualment en producció des de l’adquisició de Miramax per part de beIN, un testimoni del nostre èxit continuo en la consecució dels objectius que vam establir per a la evolució del estudi sense deixar d’estar compromesos a prioritzar les inversions en films innovadors i culturalment rellevants”.

El film (anteriorment titulat Five Eyes), l’agent d’armes i acer del MI6 Orson Fortune (Statham) és reclutat per una aliança d’intel·ligència global ‘Five Eyes’ per rastrejar i detenir la venda d’una nova tecnologia d’armes mortal que amenaça amb interrompre l’ordre mundial. Emparellat a contracor amb l’experta en alta tecnologia de la CIA Sarah Fidel, Fortune s’embarca en una missió rodamons en la que tindrà que fer servir tot el seu encant, ingeni i sigil per a rastrejar i infiltrar-se amb el broker d’armes multimilionari Greg Simmonds.

El film està dirigit per Ritchie a partir d’un guió escrit per Ivan Atkinson i Marn Davies (The Gentlemen, Wrath of Man), amb revisió de Ritchie. Aquest projecte marca l’última col·laboració entre Ritchie i Statham, els quals prèviament van treballar junts a ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’, ‘Snatch and Revolver’ i el pròxim thriller d’acció ‘Wrath of Man’.

El film anteriorment titulat ‘Five Eyes’, serà produït per Bill Block per a Miramax, que també finança el film en la seva totalitat. Ivan Atkinson també n’és productor. STXfilms s’ha assegurat els drets de distribució mundial del film. STX distribuirà directament als Estats Units, Regne Unit i Irlanda, i STXinternational l’oferirà als compradors estrangers en el pròxim Toronto International Film Fstival. STXfilms va tenir èxit a principis del any passat amb l’estrena de The Gentlemen de Ritchie, que va recaptar $115.171.795 a nivell mundial per un pressupost de $22M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada