Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 23 de gener del 2021

'Sony Pictures Films'.

Sense servei de streaming propi per a fer servir i just després de vendre The Mitchellss vs. The Machines dels Productors, escriptors i directors Phil Lord/ Chris Miller a Netflix, Sony ha optat per endarrerir les estrenes de Ghostbusters: Afterlife, Uncharted, Cinderella i Peter Rabbit 2: The Runaway, segons Deadline.

L’última entrega de la franquícia creada per Dan Aykroyd i Harold Ramis passarà de la seva estrena el mes de Juny a estrenar-se el 11 de Novembre de 2021, mentre que el film híbrid live action/CGI Peter Rabbit 2: The Runaway deixa la data del dia de Pasqua per estrenar-se el mes de Juny en la data que s’estrenava Ghostbusters: Afterlife, l’adaptació de la comèdia musical de Camila Cabello canvia de Febrer al 16 de Juliol, on s’estrenarà el mateix cap de setmana que Space Jam: A New Legacy, i l’adaptació del videojoc protagonitzat per Tom Holland Uncharted passa d’estrenar-se el Juliol d’aquest any, a estrenar-se el 11 de Febrer de 2022.

“Quan la família arriba a una antiga granja, comencen a descobrir la seva connexió amb els Ghostbusters originals”, va dir Reitman. “Trevor i Phoebe estan a punt d’esbrinar qui era el seu avi i si estan disposats a recollir ells mateixos els protons”.

Jason Reitman (‘Juno’, ‘Young Adult’, ‘Tully’) dirigeix el film, prenent el relleu del seu pare Ivan Reitman que va dirigir els dos films i va produir. També sabem que Reitman, que va tenir un cameo en el film de 1989, ha co-escrit el guió juntament amb Gil Kenan (‘Monster House’, ‘Poltergeist’), que no és un estrany en les històries amb fantasmes.

Es diu que la nova versió cinematogràfica musical de Cinderella és una reinvenció moderna del clàssic conte de fades d’una nena orfe amb una malvada madrastra amb un cantó musical. Kay Cannon, qui va escriure el guió de la comèdia Pitch Perfect, va obtenir tres nominacions al Emmy per 30 Rock de la NBC i va dirigir la comèdia Blockers l’any passat, serà qui escrigui i dirigeixi el film.

Al costat de Camila Cabello en el seu debut cinematogràfic com la princesa protagonista, està el guanyador d’un Emmy Billy Porter i el guanyador d’un Tony i l’estrella de Frozen Indina Menzel, els quals interpreten els papers de Fada Madrina i Madrastra malvada, respectivament. El film també comptarà amb Nicholas Galitzine (The Beat Beneath My Feet) com el Princep Robert i Pierce Brosnan com el Rei al costat de Maddie Baillio com Anastasia i Charlott Spencer com a Drizella. Els actors còmics guanyadors d’un Emmy James Corden (Peter Rabbit) i John Mulaney (Spider-Man: Into the Spider-Verse) al costat de Romesh Ranganathan (The Reluctant Landlord) també s’han unit al projecte com els ratolins convertits en súbdits de la princesa.

La idea del projecte, sorgeix d’una idea original del presentador d’un programa d’entrevistes nocturn, James Corden, qui produirà al costat del seu soci de Fulwell 73, Leo Pearlman.

A Peter Rabbit 2: The Runaway, l’adorable murri està de retorn. Bea, Thomas i els conills han creat una família improvisada, però tot i la seva millor de les intencions, Peter sembla no poder canviar la seva reputació de murri. Aventurant-se fora del jardí, Peter es troba en un món en el que s’aprecien les seves malifetes, però quan la seva família arrisca tot per anar a cercar-lo, Peter ha de descobrir quina mena de conill vol ser.

James Corden tornarà a capitanejar el repartiment de veus, com la veu de Peter Rabbit amb Margot Robbie i Elizabeth Debicki tronant com les veus de Flopsy Rabbit i Mopsy Rabbit. Domhnall Gleeson i Rose Byrne també tronaran a interpretar els seus papers com a Thomas i Bea. La seqüela també comptarà amb la incorporació del nominat al Emmy David Oyelowo.

Peter Rabbit 2: The Runaway està escrit i dirigit de nou per Will Gluck, qui ha coescrit el guió amb Patrick Burleigh. Està produït per Gluck i Zareh Nalbandian amb Doug Belgrad, Jodi Hildebrand, Catherine Bishop, Emma Topping, Thomas Merrington i Jonathan Hludzinski com a productors executius.

El primer film va obtenir critiques mixtes per part dels crítics, però va recaptar $351.266.433 en la taquilla mundial, superant a la franquícia familiar Paddington 2, que va recaptar $227.978.645 a nivell mundial, i té una puntuació 100% “Certified Fresh” a Rotten Tomatoes.

El film estarà dirigit per Ruben Fleischer (Zombieland i Venom). ‘Uncharted’, serà una preqüela de la sèrie de videojocs, basant-se en la seqüencia de ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la seva primera trobada amb el seu soci Victor Sullivan i en essència, configura els esdeveniments de tota la franquícia del joc.

Al costat e Holland també hi trobarem Mark Wahlberg (The Deaprted, The Italian Job), Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Sophia Ali (Grey’s Anatomy) i Tati Gabrielle (Chilling Adventure’s of Sabrina).

Malgrat els anteriors esborranys que havien agradat de Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’), el nominat al Oscar David O. Russell, Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer (‘Doctor Strange’), David Guggenheim (‘Safe House’), i Joe Carnahan, el nou esborrany del guió vindrà escrit per Rafe Judkins, Art Marcum i Matt Holloway.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

‘Uncharted’, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada