Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de gener del 2021

'Films Netflix 2021'.


Netflix ha presentat un avanç promocional per a la seva llista de pròxims films de 2021, oferint-nos el nostre primer cop d’ull a alguns dels seus films d’alt perfil, que inclouen: Red Notice protagonitzat per Dwayne Johnson, Gal GAdot i Ryan Reynolds; Don’t Look Up de Adam McKay protagonitzat per Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence i The Harder They Fall protagonitzat per Idris Elba, Regina King i Zazie Beetz, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          

La promoció de 2021 també ofereix avenços dels respectius debuts com a director de llargmetratge de Lin-Manuel Miranda i Halle Berry amb els seus respectius films Tick, Tick...Boom i Bruised i a més a més Army of the Dead de Zack Snyder. I els teasers de Thunder Force, Escape From Spiderhead, Yes Day, Sweet Girl, Moxie, Monster, Fear Street i més.

‘Red Notice’ és descrita com un thriller d’un robatori d’acció i comèdia, un rodamón dissenyat com un joc a tres bandes entre Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds. En el film, Johnson interpreta a un agent de la Interpol encarregat de capturar al lladre d’art més buscat del món. “Red Notice” es refereix al més alt i més greu de dels avisos de la Interpol (N’hi ha vuit) i es refereix a la detenció de criminals buscats. Mentre tant, Gal Gadot interpreta el paper de la lladre d’art més gran del món amb Ryan Reynolds interpretant al més gran estafador del món.

‘Don’t Look Up’, serà escrit i dirigit per Adam McKay, qui també en serà el productor amb la seva companyia Hyperobject Industries amb Kevin Messick. El film es centrarà en dos astrònoms de baix nivell que tenen que embarcar-se en una gira mediàtica per advertir a la humanitat d’un asteroide que s’aproxima i destruirà la Terra. El film farcit d’estrelles està protagonitzat per Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Chris Evans, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Rob Morgan, Matthew Perry, Ariana Grande, Tomer Sisley, Kid Cudi, Tyler Perry, Melanie Lynskey i Ron Perlman.

Protagonitzat per Jonathan Majors, Idris Elba, Regina King, Lakeith Stanfield, Zazie Beetz i Delroy Lindo. The Harder They Fall es descriu com un western completament negre que explica la història de quan el bandoler Nat Love (Majors) descobreix que el home (Elba) qui va matar els seus pares fa dues dècades, està essent alliberat de la presó, es reuneix amb la seva colla per a buscar al seu enemic i cercar la seva venjança. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada