Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 13 de gener del 2021

'Sèries Marvel'.


En una entrevista recent amb Collider, quan se li va preguntar sobre la duració i el nombre d’episodis de les sèries de pròxima estrena a Disney+ de Marvel Studios, el CCO de Marvel, Kevin Feige, va confirmar que cada sèrie comptarà amb diferents recomptes i duració d’episodis. Feige va revelar que les molt esperades sèries del MCU, Loki, The Falcon and the Winter Soldier i Moon Knight es desenvoluparan com a temporades de sis episodis amb 40-50 minuts de durada per episodi. Mentre que She-Hulk es descriu com una comèdia legal que s’espera que consti de deu episodis de 30 minuts de durada.

“Bé, ho veiem una mica diferent. Ho estem veient com si els desenvolupesim com episodis de sis hores o nou o deu episodis de mitja hora”, va explicar Feige. “Llavors, per exemple, WandaVision va començar d’aquesta manera i The Falcon and the Winter Soldier en 30 minuts, però perquè el streaming, Disney+, i les regles s’han difuminat al llarg dels anys, si. Alguns poden durar 23 minuts. Alguns poden ser molt més llargs que això. Però She-Hulk, per exemple, s’està desenvolupant com una sèrie de 10 episodis de 30 minuts. Alguns seran més llargs i altres seran més curts. Loki, The Falcon and the Winter Soldier, s’estan desenvolupant com a sèries de sis episodis de 40 a 50 minuts”.

The Falcon and the Winter Soldier està protagonitzat per Anthony Mackie (Captain America: Civil War, Outside the Wire) com a Sam Wilson/The Falcon i Sebastian Stan (Captain America: Winter Soldier, The Devil All The Time) com a Bucky Barnes/The Winter Soldier. La parella, que va aparèixer en els minuts finals de Avengers: Endgame, s’uneix en aquesta aventura global que posa a prova les seves habilitats i la seva paciència. La sèrie s’estrenarà el pròxim 19 de Març a Disney+.

‘Loki’ comptarà amb el retorn del guanyador d’un Globus d’Or, Tom Hiddleston, com el dolent trapella protagonista favorit dels fans. Hiddleston va interpretar per últim cop al Déu de les Malifetes en el film més taquiller de tots els temps ‘Avengers: Endgame’, on va robar amb èxit el Tesseract durant l’intent fallit de Iron Man i Ant-Man de recuperar-lo. A Hiddleston s’hi uneixen Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), el guanyador d’un Oscar Owen Wilson (The Royal Tenenbaums) i Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), amb el rumor que Di Martino interpreti a Lady Loki.

La sèrie s’estrenarà el pròxim mes de Maig.

‘Moon Knight’, que està essent escrita i desenvolupada per Jeremy Slater (The Umbrella Academy), amb tots els episodis dirigits pel director egipci Mohamed Diab. El guanyador d’un Globus d’Or, Oscar Isaac en serà el protagonista Marc Spector/Moon Knight.

She-Hulk està essent desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera de l’aclamat episodi de la tercera temporada de ‘Rick and Morty’, “Pickle Rick”. Estarà protagonitzada per la guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or Tatiana Maslany com a Jennifer Walters/She-Hulk. Al seu costat estarà Tim Roth, qui tornarà a interpretar a Emil Blonsky/Abomination i també veurem de nou a Mark Ruffalo com a Bruce Banner/Hulk. Un apunt per a qui no ho sàpiga, Bruce Banner és el cosí de Jennifer Walters.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada